ПАМЕЛА АНДЕРСОН: Била сам са Путином, имали смо НЕКОЛИКО ЗАНИМЉИВИХ СУСРЕТА!

Звезда серије „Чувари плаже“ у једном интервјуу наговестила да је била у вези са руским лидером. Рекла је да се са њим срела више од једном, али је прећутала детаље, што је схваћено као да су имали аферу

Мистериозна
Било је неких занимљивих сусрета са Путином… Нашли смо се неколико пута на истом месту…
Памела Андерсон

Америчка глумица Памела Андерсон (50), позната по бурном љубавном животу, наговестила је у једном интервјуу да је била у вези и са руским председником Владимиром Путином. Звезда серије „Чувари плаже“, која иза себе има четири брака, каже да се са шефом Кремља срела више од једном, али је прећутала детаље, што је многе навело да помисле да су имали љубавну аферу.

Памела је у интервјуу британском новинару Пирсу Моргану у емисији „Животне приче“ рекла да је била са много мушкараца. На питање да ли су истините спекулације да је била са Путином, она није конкретно рекла да јесте, али је то сугерисала.

– Упознала сам га 2009, кад сам га замолила да забрани лов на фоке. Тачно је да ме је касније позвао на своју инаугурацију 2012, на коју нисам могла да дођем. Ипак, било је неких занимљивих сусрета… Нашли смо се неколико пута на истом месту… Имам одличан однос са Русима и обожавам Русију – казала је секс-бомба уз осмех, због ког су многи помислили да је била у вези са шефом Кремља.

Заљубљиве је природе

Памела Андерсон каже да је заљубљиве природе, што доказује и чињеница да је четири пута била у браку. Први муж јој је био рокер Томи Ли, за ког се удала 1995, после само четири дана познанства. Њих двоје су имали обичај да се снимају током секса, а један од снимака је процурио у јавност, што је и прославило Памелу. За три године брака родила му је два сина, Брендона (21) и Дилана (20). Од 2006. до 2007. била је у браку и са певачем Кид Роком, ког је оставила како би се удала за професионалног покераша Рика Саломона. Од њега се развела 2008, али су се поново венчали 2014. и опет развели годину дана касније.

С друге стране, она је признала да је била са глумцем Силвестером Сталонеом.

– Кратко смо били заједно. Сталоне је покушао да ме обори с ногу нудећи ми аутомобил и кућу. Међутим, рекао ми је да не може да буде само са мном, већ жели отворену везу како би био и са другим женама, због чега сам га на крају одбила – открила је Памела.

Она је објаснила и свој однос са оснивачем „Викиликса“ Џулијаном Асанжом, будући да се спекулисало да су у љубавној вези. Он од 2012. живи у амбасади Еквадора у Лондону, а упознали су се преко модне креаторке Вивијан Вествуд на једном догађају у амбасади 2016. Након тога је Памела почела редовно да га посећује, а последњи пут су се видели 8. фебруара.

– Имам сјајан однос са њим, али нисмо у романтичној вези. Само смо изузетно блиски пријатељи. Асанж је јако паметан и волим да разговарам са њим – истакла је Памела, која је у неколико наврата изјављивала да је оснивач „Викиликса“ секси.

Иако је увек говорила да један мушкарац није довољан, америчка глумица је изјавила да је јако срећна са новим дечком, 18 година млађим фудбалером Марсеја Адилом Рамијем (32). Са њим последњих годину дана живи у Француској.

– Он ме је потпуно опчинио. Фантастичан је. Волим га! Веома је добар према мени и срећна сам са њим у Француској – навела је Американка.

 

Извор: Informer

БОНУС ВИДЕО

ЛАЗАНСКИ ПРИЗНАО!: Да имамо војску за 2 дана би вратили Косово!

Loading...