ПОРНО-ГЛУМИЦА ПИСАЛА ТРАМПУ: Враћам ти 130.000 долара што си ми платио да ћутим! (ФОТО/ВИДЕО)

ВАШИНГТОН – Порно-глумица Сторми Данијелс понудила је да врати 130.000 долара, колико јој је било плаћено да ћути, како би могла слободно да говори о свом односу с америчким председником Доналдом Трампом и да објави било какве поруке, фотографије или видео-снимке које „можда поседује“.

Данијелсова, односно Стефани Клифорд, како јој је право име, ову понуду је изнела у понедељак у писму Трамповом приватном адвокату Мајклу Коену, који је прекршио споразум о поверљивости са њом непосредно пред председничке изборе 2016. године, преноси Ен-Би-Си.

То писмо је, како се наводи, такође послато и Лоренсу Роузену, адвокату који се представио као Коенов заступник, као и компанији ЕЦ ЛЛЦ, коју је основао Коен у вези са споразумом и исплатом која је извршена на рачун Клифордове у октобру 2016.

У том писму нааводи се да би новац био пребачен на рачун који се води на Трампа, до петка. Заузврат, Сторми би било дозвољено да „отворено и слободно говори о њеној пређашњој вези са председником и покушајима да буде ућуткана као и да користи и објављује текстуалне поруке, фотографије и видео материјал у вези са председиком који можда она поседује, а све без страха од одмазде или законске одговорности“, наводи се у писму.

„Ово никад није било у вези с новцем. Увек је било у вези с тим да госпођици Клифорд буде дозвољено да каже истину. Америчком народу требало би да буде дозвољено да сами суде за себе о томе ко је према њима искрен, а ко их води у заблуду. Наша понуда тежи ка томе“, рекао је адвокат Клифордове Мајкл Авенати за НБЦ у понедељак.

Како се наводи, Трампу се „даје рок“ до данас у подне по источној временској зони.

У писму се захтева да не буде предузета никаква акција спречавања објављивања интервјуа који је Клифордова недавно дала новинару Си-Ен-Ена Андерсону Куперу у трајању од 60 минута.

Сторми Данијелс је поднела и тужбу против америчког председника, у којој тражи да се поништи споразум који је, како тврди, потписала са њим пар дана пре председничких избора 2016. године, уз образложење да није исправан, а који ју је спречио да говори о наводним сусретима са њим. У тужби која је поднета у вишем суду у Лос Анђелесу, наводи се да је споразум, склопљен 28. октобра 2016. године, „ништаван и без последица“, јер га није лично Трамп потписао.

Сторми је рекла да у јавности жели да говори о свим детаљима њеног наводног односа са Трампом неколико недеља пре избора. Она тврди да је започела „интимне односе“ са Трампом 2006. године, годину дана пошто се оженио Меланијом Трамп, као и да су наставили с односима и током 2007, а да су се састајали у Невади и Калифорнији.

Према њеним речима, Трамп јој је платио 130.000 долара за уговор о ћутању.

 

Извор: Kurir.rs / Tanjug

Loading...