ВИДОЈКОВИЋ: Вучића пуштају низ воду чим обави Косово!

БЕОГРАД – Марко Видојковић, један од најистакнутијих српских писаца, у последње време све агресивнији политички активиста, у интервјуу за Комерсант.рс, коментаришући протекле локалне изборе, каже да је „Вучић креирао систем у ком тренутно не може да изгуби изборе“.

„До већине су дошли захваљујући куповини гласова од оних које су претходно довели до просјачког штапа, захваљујући терорисању грађана телефонским путем, те вишеструким доласцима на врата њихових станова, захваљујући вођењу паралелних бирачких спискова, довлачењу својих активиста из других градова на гласање у Београд, застрашивању, претњама и уценама, захваљујучи огромном броју за ову прилику створених листа које су остале испод цензуса.“, каже између осталог Видојковић.

На питање за његово мишљење о томе када ће доћи до смене актуелних власти, Видојковић каже да ће то уследити после обављања посла са Косовом, јер, како каже, тада Вучић својим западним менторима више неће бити потребан.

„Када то реше они који су устоличили Вучића, прецизније његови западни ментори. Вучић треба да реши питање Косова, а кад то питање реши, више им неће бити потребан.“, каже Видојковић.

„У међувремену, он је од Србије створио нефункционалну државу, у којој се не штити ни једна европска вредност и јако ми је тешко да замислим како исти човек и његов клан одједном мењају свој начин владања, исправљају ср#ња која су направили и воде нас у срећну будућност. Вучић је креирао систем у ком тренутно не може да изгуби изборе, а грађанима, који све чешће уместо живота у Србији бирају живот негде другде, па чак и смрт, не нуди се алтернатива.“, каже познати писац.

Извор: Кремлин / Комерсант.рс / ЗДЕС

Loading...