ТВИТЕР ПОНОВО ГОРИ! Стефан Немања умире, последње речи као да цитира Синана Сакића! (ФОТО/ВИДЕО)

Нова епизода домаће серије „Немањићи“ донела је најновије бисере у сценарију.

У синоћној епизоди, Стефан Немања, којег глуми Младен Нелевић, на самрти изговара последње речи које наликују на стихове песме Синана Сакића, бар тако „кажу“ твитераши.

Стефан Немања умире, а у овој серији, задње речи су му: „Кратак је наш пут… Све је дим… и сан“. Ниједна епизода домаће ерије не може да прође без критика на друштвеним мрежама, те је тако било и овај пут. Наиме, твитераши су приметили да све личи на рецитовање стихова песме Синана Сакића „Све је постало пепео и дим“.

У једној од сцена на почетку епизоде, Стефан Немањић долази код византијског цара који му се уличарски обраћа са питањем: „Јеси ти неки песник?!“ Цар се у истој сцени хвали својим тајним службама и каже да зна све.

Папин изасланик долази код Стефана Немањића, а српски владар га упорно нуди малинама које у Србији тада нису ни постојале.

Тинејџерски проблеми и телепорти

У једној од сцена, Стефан Немањић упозорава своју жену, византијску принцезу Евдокију да мора да се смири од ноћног живота, а она му одговара да хоће да ужива у животу. Стефан јој поставља услов да ако још једном нешто чује, мора да напусти двор.

Loading...