ТВИТЕР ПОНОВО ГОРИ! Стефан Немања умире, последње речи као да цитира Синана Сакића! (ФОТО/ВИДЕО)

Нова епизода домаће серије „Немањићи“ донела је најновије бисере у сценарију.

У синоћној епизоди, Стефан Немања, којег глуми Младен Нелевић, на самрти изговара последње речи које наликују на стихове песме Синана Сакића, бар тако „кажу“ твитераши.

Стефан Немања умире, а у овој серији, задње речи су му: „Кратак је наш пут… Све је дим… и сан“. Ниједна епизода домаће ерије не може да прође без критика на друштвеним мрежама, те је тако било и овај пут. Наиме, твитераши су приметили да све личи на рецитовање стихова песме Синана Сакића „Све је постало пепео и дим“.

У једној од сцена на почетку епизоде, Стефан Немањић долази код византијског цара који му се уличарски обраћа са питањем: „Јеси ти неки песник?!“ Цар се у истој сцени хвали својим тајним службама и каже да зна све.

Папин изасланик долази код Стефана Немањића, а српски владар га упорно нуди малинама које у Србији тада нису ни постојале.

Тинејџерски проблеми и телепорти

У једној од сцена, Стефан Немањић упозорава своју жену, византијску принцезу Евдокију да мора да се смири од ноћног живота, а она му одговара да хоће да ужива у животу. Стефан јој поставља услов да ако још једном нешто чује, мора да напусти двор.

У једној од сцена Стефанов слуга саопштава му да је код принцезе опет било неко „друштво из Цариграда“.

Стефан Немања се телепортује

У једној од наредних сцена Стефан проналази Евдокију како спава пијана са све разбацаним крчазима вина око ње, па одлучује да је протера.

Међутим, након што позове стражу да је избаце, они је изводе напоље, а Стефан Немањић се неким чудом „телепортује“ испред двора, пише Србија данас.

 

Извор: Alo.rs

Loading...