МИЛОМИР МАРИЋ РЕКАО ХАРАДИНАЈУ: Дрога на Косову изазива зависност а једино код вас независност

Kосовски премијер Рамуш Харадинај гостовао је у емисији „Ћирилица“ код Миломира Марића, а овај интервју биће приказан сутра увече на ТВ Хепи. Марић за Српски телеграф открива занимљиве детаље разговора, али и своје утиске о саговорнику.

Нисам ни сањао да ће најава телевизијског интервјуа са председником владе у Приштини изазвати такве реакције, чак и најаву демонстрација испред зграде телевизије – поручује Марић, који тврди да се није обрукао у интервјуу са Харадинајем и да му је у лице рекао оно што нико други није успео.

– Увек ме је чудило што су Албанци медицински феномен: дрога код других изазива зависност, а код њих независност – наставља Марић.

Емисију је, каже, почео речима да се мора разговарати иако је већина Срба од њега очекивала да се према Харадинају понесе као Гаврило Принцип или Милош Обилић и да га пред камерама стреља или распори.

Гледаоци ће бити изненађени када чују да је Рамуш Харадинај два пута ослобођен оптужби за ратне злочине пред Хашким трибуналом, не само зато што су сведоци ликвидирани, што се наглашава у пресуди, већ и зато што је један Србин из Београда који је радио за српску војску послао у Хаг телевизијски снимак који је довео до ослобађајуће пресуде.

Интервју са Рамушем Харадинајем, који је вођен у Приштини, у емисији „Ћирилица“ коментарисаће најугледнији српски адвокати и тужиоци са вишегодишњим искуством у Хагу који ће објаснити зашто су тамо ослобођени сви који су чинили злочине над Србима, док су српски председници, министри, генерали и команданти разних нивоа осуђени на више од 1.000 година робије.

 

Извор: republika.rs

БОНУС ВИДЕО

Српски ракетни систем „Оркан“

Loading...