ФАТАЛНА ЖЕНА: Због ње је Трамп могао да изазове Трећи светски рат! (ФОТО)

Лидер САД извео агресију на Сирију у суботу да би скренуо пажњу јавности са афере коју је имао са порно-глумицом Сторми Данијелс и снимака из Москве на којима проститутке мокре по њему, кажу аналитичари.

Амерички председник Доналд Трамп напао је Сирију у суботу како би скренуо пажњу јавности са секс-скандала у које је уплетен, кажу аналитичари. Они наводе да је Трамп ратом успео да помери фокус са своје афере са порно-глумицом Стефани Клифорд званом Сторми Данијелс и снимака из Москве на којима проститутке мокре по њему, за које се верује да их поседује руски председник Владимир Путин.

Сторми Данијелс (фото: ЈуТјуб)

Стручњаци објашњавају да је у питању диверзиона спољна политика, којој су безмало сви лидери САД прибегавали кад год би били уплетени у неки скандал, кад би им пао рејтинг или кад би желели да осигурају други мандат. Трамп, према њиховим речима, у том погледу није ништа другачији од осталих.

– Традиционално, диверзиона спољна политика своди се на то да САД започну рат против неке друге, мање државе и на тај начин се супротставе земљи која има подједнаку војну моћ као Америка. Питање победе није од пресудне важности за избор мете јер је поента заправо социолошке природе. Циљ је да се унутар САД постигне јединство због спољног непријатеља -објашњавају стручњаци.

Они истичу да је Трамп нападом на Сирију имао управо тај циљ – да натера Американце да забораве на његове скандале и уједини их против „животиње“, сиријског председника Башара ел Асада и Владимира Путина, којег Запад већ дуже представља као суперзликовца.

– Хтео је да скрене пажњу са скандала са Сторми Данијелс, која је имала везу с њим 2006, мало након што се његова супруга Меланија породила. Проблем је, међутим, што је Трамп пред изборе 2016. платио Сторми 130.000 долара да ћути о сексу с њим, а недавно је ФБИ упао у канцеларију његовог адвоката Мајкла Коена, који јој је те паре лично дао. Истражитељи су покупили сва адвокатова пословна и приватна документа, телефоне и компјутере, где се налази и компромитујући материјал. Трамп је, у страху да ће се због свега суочити са опозивом, кренуо на Сирију – кажу аналитичари.

Како додају, амерички председник се суочава са још једним великим скандалом. Баш на дан кад је одлучио да нападне Сирију, бивши директор ФБИ Џејмс Коми најавио је своју књигу, у којој, између осталог, пише о снимцима Трампа и руских проститутки.

– У питању је скандал који је избио још у предизборној кампањи, али на који је сада бачено ново светло, будући да о њему пише угледна личност, какав је бивши директор ФБИ. Наводно је Трамп 2014, приликом посете Москви, у једном луксузном хотелу снимљен како оргија са проституткама. Тражио је од њих да мокре по њему и имао секс с њима. То не би био неки проблем да снимке нису направиле руске тајне службе, те их сада поседује Путин. Уколико руски председник реши да их пусти у јавност, могао би да сахрани Трампа. Након објаве тако компромитујућих снимака, председник САД би сигурно био опозван – наводе стручњаци.

 

Извор: Srbija Danas / Informer

БОНУС ВИДЕО

Руси Понизили Трампа!Ево Које Руско Оружје је Разбило Томахавке у Сирији!

Loading...