ЖЕСТОК РАТ! Додик: Певаљко, имам више хитова од тебе! Карлеуша: Џукело, ј…ћу ти матер!

Нису бирали речи: Политичар побеснео због тога што је Јелена подржала акцију „Правда за Давида“ и искритиковала тамошњу власт, па ју је на конференцији испрозивао

Јелена Карлеуша заратила је с Милорадом Додиком, председником Републике Српске, који ју је испрозивао на конференцији за медије, назвао „певаљком из Београда“ и изнео тврдњу да има више хитова од ње.

Сукоб између њих двоје почео је зато што се певачица прикључила акцији „Правда за Давида“, у жељи да се открије ко стоји иза убиства младића из Бањалуке чији је случај подигао цео регион на ноге. Револтирана тиме, Јелена је упутила оштре критике тамошњој власти, називајући је „криминогеном багром“ и позвала људе на устанак. Њене речи су толико испровоцирале Додика да је морао да јој посвети пажњу на конференцији за медије и одговори јој на оптужбе.

Посвети се певању

– Видим да и певаљке из Београда квалификују Републику Српску на одређен начин, али само ћу рећи да сам пред више људи певао ја него она. Боље би јој било да направи неки хит који ће народ памтити и да се посвети певању. Више хитова имам ја од певаљке из Београда која покушава да на одређен начин квалификује Републику Српску – рекао је председник државе.

У свом маниру, Јелена је на друштвеним мрежама скандалозним прозивкама узвратила Милораду Додику.

Не плашим те се

– Прво, немој да ти „певаљка“ је*е матер џукачку! Друго, ајде ти у Бањалуци направи митинг, а ја паралелно у Бањалуци концерт, па да видимо кога народ више подржава! Мрш – написала је ЈК на свом Фејсбук профилу, а у изјави за Курир појаснила је због чега ју је Додик напао.

– Подржала сам петицију „Правда за Давида“, момка чије се убиство заташкава на нивоу државе. Нисам помињала тог Додика, али гле чуда, он се сам нашао прозван и напао ме на врло ружан начин, називајући ме између осталог и „певаљком“ и још штошта. Позвала сам га да направимо паралелно он митинг а ја концерт у Бањалуци, па да схвати једном заувек праву истину о томе кога народ стварно воли! И ево, да му се лично обратим:

Остави ме на миру, чувај Цецину децу, возајте се хеликоптером о трошку сиротиње и уживајте! Немој да ме називаш певаљком, јер ако сам ја певаљка, за тебе је вероватно она са наногицом дама! Ви сте за мене полусвет и ваше време је одзвонило! Не плашим те се, а доћи ће време кад се ни народ таквих више неће плашити – преоштра је била ЈК.

Додик до закључења броја није одговорио на наша питања која смо му упутили.

КОНФЛИКТИ СУКОБ С ПОЛИТИЧАРИМА
На тапету били и Палма и Шешељ

Није Додик први политичар с којим је Карлеуша ушла у сукоб. Драган Марковић Палма изнервирао је певачицу изјавом против геј популације, па је она у својој колумни за Курир написала низ увреда на његов рачун. Између остало, Јелена је рекла да је Палма политички идиот и мунгос, док је он одговорио да „лупа ко отворени прозор“ и да је примитивна.

Свађа с Војиславом Шешељем била је још бруталнија. Лидер радикала је први изјавио да је Карлеуша „лош човек и да не зна да пева“, па му је мала од скандала упутила бруталну поруку.
– Олошу, био си у затвору пола свог мизерног живота! Зато што си највеће српско зло које је наш народ гурало у ратове и мржњу – рекла је тада Јелена.

 

Извор: kurir.rs

БОНУС ВИДЕО

БЛИЖИ СЕ ДАН Д ЗА КОСОВО! – ЗАПАД ОТПИСАО СРБИЈУ?!: Руси ако не помогну следи нам…

Loading...