ОШТРА РЕАКЦИЈА ЂУРИЋА: „Да исправе ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ нешто вреде, не би Тачи и Харадинај јавно вадили албански пасош“

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић поручио је вечерас председнику привремених институција лажне државе Косова, Хашиму Тачију, да му нису потребне понуђене лажне путне исправе, јер има пасош Србије и без виза може да путује у 119 земаља света.

– Подсећам такозваног председника привремених институција АП КиМ Хашима Тачија, који ми је цинично понудио, иначе непостојеће држављанство јужне покрајине моје државе, да већ имам пасош Републике Србије, са којим, као и сви грађани Србије, без виза могу да путујем у 119 земаља широм света, тако да ми нису потребне понуђене лажне путне исправе – саопштио је Ðурић.

Директор Канцеларије за КиМ је додао да Тачи и Рамуш Харадинај „не би јавно вадили пасоше Републике Албаније да исправе лажне државе нешто вреде“.

– Добро је то што многи њихови блиски рођаци и пријатељи имају и пасоше Србије, али би требало да објасне својим сународницима на КиМ да ли је то што лажни пасош који им издају не вреди ништа, последица тога што им је “држава“ лажна и непризната, па су и документа непризната, или је то последица нивоа корупције и криминала у лажној држави, због чега их чак ни њихови највећи заштитници у своје земље не пуштају без визе – закључио је Ðурић.

Тачи је недавно изјавио рекао да ће Ðурићу, уколико је толико заинтересован за долазак на Косово, дати држављанство.

 

Извор: Танјуг

БОНУС ВИДЕО

Ивица Дачић: Кога бре ви овде лажете, Ви сте као неки носиоци маслинове гранчице?

Loading...