ПОБЕДНИЦА ЕВРОСОНГА УЗДРМАЛА БАЛКАН: Поремећени Срби ми прете смрћу, а мене политика не занима! (ВИДЕО)

Бићу музички амбасадор своје земље, земље коју волим највише на свету и то употпуњује моју срећу, рекла је Нета

Евровизијска победница Нета Барзилај изнела је своје импресије о победи на такмичењу, али и проговорила о претећим порукама, којима јој данима уназад све друштвене мреже затрпавају људи из Босне и Херцеговине, Албаније, али и Србије.

– Управо су ми јавили да је Дана интернатионал скочила у фонтану и не могу да верујем је испунила обећање, јер када смо се последњи пут чуле, рекла ми је да ће, уколико победим, учинити то што управо јесте, па она је краљица! Утисци се полако слажу, срећа не јењава, али моја несаница тек постаје проблем, каже Нета и додаје:

– Бићу музички амбасадор своје земље, земље коју волим највише на свету и то употпуњује моју срећу! – рекла је Нета.

Нета каже да постоје и мање лепи тренуци, а на тему истих стигли смо када смо јој рекли одакле долазимо.

– Чула сам доста лепих ствари о Балкану, земљама и људима, али ја немам лепа искуства. Нисам политичар и политика ме не занима, али представљам своју земљу и због тога сам на мети разних поремећених умова. Из Босне, Албаније па и из Србије сам добила мноштво претећих порука због дешавања у Израелу. Покушавам да игноришем све те поруке, али је грозно да ти се неко обраћа на тај начин и прети ти смрћу само због тога што представљаш своју земљу на музичком фестивалу – рекла је Нета.

 

Извор: Espreso.rs / Pressserbia

Loading...