ЗАХАРОВА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ ПОРУЧИЛА УКРАЈИНЦИМА: Ми градимо мостове, не спаљујемо их

Изјаву украјинске стране поводом отварања Кримског моста представница Министарства иностраних послова Марија Захарова оценила је као акт очаја. Према њеном мишљењу, они раде због „потпуног безнађа“.

Захарова је навела да увек постоји могуц́ност успостављања контакта и поновног изграђивања односа Русије и Украјине.

– Да, изгубили су територију, да, људи су направили свој избор, али нико не намерава да спали све мостове, сви желе да их граде, зато је потпуно нејасно због чега су морали да излазе са таквим коментарима – нагласила је она и додала да на то не треба обрац́ати пажњу.

Према њеном мишљењу, украјинска пропаганда ц́е говорити да ништа што је изграђено није право.

– Међутим, пре тога ти сами људи су говорили да моста нец́е бити, да је он психолошки немогуц́, да је то апсурд, готово као компјутерска графика, да су то све фалсификоване фотографије, тражили су неке нелогичности у снимцима, покушали су да представе да је то производ руске пропаганде. Сада је вец́ очигледно да мост постоји – закључила је Захарова.

Кримски мост је јутрос, 16. маја, и званично отворен за саобрац́ај. Међу првима који су прешли са континенталног дела Русије на полуострво су званична представница Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова и вођа „Ноц́них вукова“ Александар Залдостанов Хирург.

 

Извор: Srbija Danas / rs.sputniknews.com

БОНУС ВИДЕО

Америка хоће Косово у УН и да Србија то призна

Loading...