АЛБАНСКИ КРВНИЦИ ЗЛОСТАВЉАЛИ И УБИЈАЛИ СРБЕ: Враћене потернице за зверима!

Недавно враћање потерница за 170 припадника бивших терористичких формација ОВК, ОВПБМ и АНА у систем Интерпола са одобравањем су прихватили и подржали Срби у Прешеву и Бујановцу.

На списку албанских терориста, ратних злочинаца и крвника, који су у подрумима и другим казаматима зверски мучили и убијали Србе, налазе се Шефкет Муслиу, Мустафа Шаћири, Љирим Јакупи и Шаћир Шаћири из општина Прешево и Бујановац.

Аутомеханичар из албанског села Кончуљ код Бујановца Шефкет Муслиу Хаџија(55) био је један од команданата ОВК, ОВПМБ и АНА и специјалних терористичких јединица под командом Рамуша Харадинаја. Због ратних злочина стављен је на америчку црну листу. Блиског сарадника клана Рамуша Харадинаја српске власти траже посредством Интерпола, јер јер као припадник Гњиланске групе злостављао и убијао Србе у току 1999. године. Умешан је у убиства и нападе на Србе и инциденте у Куманову 2015. Наредио је и учествовао у више оружаних напада на полицији у селу Добосин код Бујановца.

Један од најтраженијих албанских терориста је Љирим Јакупи Нациста(38) из Бујановца, познат по свирепим мучењима и убиствима Срба и уковају експлозивом. Организовао је више напада на полицију.

Не челу терористичких формација у Прешеву у време оружане кризе на југу Србије био је Мустафа Шаћири Шпетим из албанског села Ораовица.

У акцији припадника Војске СР Југославије и српске полиције 15.маја 2001. године од Мустафе Шаћирија и његових криминалаца и бандита деблокирана је Ораховица,у којој је погинуло 14 терориста ОВПМБ.

Рука правде у Србији треба да стигне и шефа Гњиланске терористичке групе Шаћира Шаћирија због злочина над Србима.

На подручју Гњилана је од јуна до децембра 1999. године убијено 80 и заробљено 260 Срба.

 

Извор: V. Pešić / alo.rs

БОНУС ВИДЕО

ИСТИНА И ПРАВДА ЗА СРПСКЕ ЖРТВЕ

Loading...