ЈЕЗИВО БИБЛИЈСКО ПРОРОЧАНСТВО НА ПРАГУ ИСПУЊЕЊА: Макрон обећао СВЕТСКУ ВОЈСКУ од 10 нација! (ФОТО)

Француски председник и глобалиста Емануел Макрон је најавио стварање „светске војске“ од 10 нација која ће почети са радом следећег месеца, испуњавајући тако пророчанство из Књиге Откривења.

Нестрпљив са немачким одуговлачењем по питању одбране, француски председник Емануел Макрон ће следећег месеца окупити коалицију од 10 нација дизајнирану да припреми европске оружане снаге да предузму акцију заједнички у ванредним ситуацијама, и да вежу Британију у војној сарадњи јер она напушта Европску унију.

Министри одбране Француске, Велике Британије, Немачке, Италије, Шпаније, Холандије, Белгије, Португала, Данске и Естоније потписали су писмо о заједничкој намери у јуну у Паризу, обећавајући да ће развити заједничку стратешку културу, размењивати анализе и предвидети проблематична места која би могла захтевати интервенцију и радити на сарадњи њихових снага за будуће операције.

Корак ка предвођењу светске војске најновији је глобалистички маневар Емануела Макрона, бившег Ротшилдовог банкара и новог „златног дечка“ ЕУ.

Иако је Макрон водио шармантну офанзиву код председника Трампа, покушавајући да стекне поверење америчког председника, истина је да Макронова глобалистичка политика не може бити даље од Трамповог националистичког програма. Макрон је прогласио подршку савезној Европи, подржавши ток приликом и европску војску, и светску владу.

И делује да Макрон, који је себе упоредио са Јупитером, римским богом, намерава да искористи своју нову светску војску од 10 нација како би порадио на овим циљевима.

„Десет рогова које сте видели су десет краљева који још нису добили краљевство, али који ће за један сат добити ауторитет као краљеви, заједно са звери. Они имају једну сврху и своју моћ и ауторитет ће дати звери“, пише у Јовановом Откривењу.

Без обзира на то да ли је Макрон та звер идентификована у Откривењу, он је човек који је у Француској доживео већу моћ него било који политичар још од 1960-их година, за рекордно кратко време.

Бивши Ротшилдов банкар, ожењен својом бившом наставницом из средње школе (женом која је 26 година старија), истински је елитиста и прави француски принц, одлучан да усвоји глобалистичке политике у Француској, Европи и, на крају, у свету.

Знаци загревања не би могли бити јаснији по питању Макрона. Човек који је изабран са 66,06% гласова, и који је преузео власт на 69. рођендан Израела, почео је себе да назива „Јупитером“, одавајући признање највишем паганском богу у римском и хеленском пантеону.

Макрон ове године пуни 40 година, тачно 40 дана после 77.777 дана откако је брутални диктатор Наполеон крунисан за цара Француске. Ко је овај човек који је испао из Ротшилдовог скута и који сада контролише звер са 10 глава?

 

Извор: Kurir.rs / Politiko

БОНУС ВИДЕО

АЛБАНЦИ ПАКУЈУ КОФЕРЕ?! – ПУТИН ОБЕЋАО СРБИМА!: За Косово ћу да се борим као да је моје!

Loading...