СКАНДАЛ НА ПИНКУ: Избила ЖЕСТОКА СВАЂА, Сарапа скочио, гости се умало ПОТУКЛИ

У Јутарњем програму телевизије Пинк избио је скандал када је увређени адвокат Иван Симић напустио студио. 

Прошло је годину дана од избора у адвокатској комори Београда, а и даље се не зна ко се налази на њеном челу. Дошло је до сукоба између Југослава Тинтора и Владимира Гајића јер се обојица потписују као председници Адвокатске коморе Београд.

Ова апсурдна ситуација је уједно и била тема емисије у којој су гостовали адвокати: Александар Цвејић, Иван Симић, Драгослав Љубићановић и Славко Јеловац.

На самом почетку Иван Симић је узео реч желећи да се огради од целе ситуације и поменутих председника Адвокатске коморе Београд.

– Ја бих да истакнем да нисам окупљен ни око Тинтора, ни око Гајића. Битни су принципи. За мене је председник онај који је легитимно изабран. На моју велику жалост, 10. јуна прошле године јесте победио Владимир Гајић, али то не значи да треба да ме сврставате у адвокате који подржавају Гајића – рекао је Симић.

Одмах се умешао адвокат Драгослав Љубићановић који је Симића питао да покаже легитимацију ако сме.

– Нека покаже ко му је оверио легитимацију. Ко га је уписао у Адвокатску канцеларију Београда? То је највећи апсурд, колега Симић тврди да колега који га је заклео није био у мандату, а прича о принципима – изазивао је Љубићановић Симића који је одмах извадио и показао легитимацију.

Љубићановић је на крају успео да испровоцира Симића.

– Долази редовно у Адвокатску комору, потписује се код Тинтора, а иза леђа скупља потписе за Гајића. Он обмањује колеге – додао је Љубићановић.

Након тога, Симић је рекао да не жели да учествује у емисији у којој је допуштено да га колеге вређају и демонстранивно је напустио студио.

 

Извор: Srbija Danas

БОНУС ВИДЕО

Ново Јутро – Деа И Шарапа – Цвејић, Симић, Јеловац, Љубићановић

Loading...