ШОК НА УЛИЦАМА СИНГАПУРА: Појавио се Ким, сви су зурили у ЊЕГА до ЈЕДНОГ МОМЕНТА

Грађани Сингапура изненађено су данас на улицама пратили севернокорејског лидера Ким Џонг-уна, док нису схватили да је пунији мушкарац црне косе, који је позирао за селфије у близини познатог хотела Марина Беј Сендс, само његов двојник. 

– Изгледао је као прави Ким Џонг-ун, алли касније сам схватио да није – рекао је Сагар Адмуте, који је у Сингапур дошао из Мумбаја, након што је направио неколико селфија са двојником севернокорејског лидера, док се у позадини видео градски залив.

Мушкарац аустралијско-кинеског порекла, који је позирао на сликама претварајући се да је севернокорејски лидер, себе зове Хауард Икс, а каже да се у Сингапуру појавио да би пожелео успех самиту Кима и америчког председника Доналда Трампа како би се испреговарало окончање нуклеарног програма Северне Кореје.

„Они ће постати најбољи пријатељи одмах после овог састанка“, рекао је Хауард Икс, након што је Трамп наговестио да се настављају припреме за самит 12. јуна, иако је претходно отказао тај сусрет.

Хауард Икс представљао се као Ким и на Зимским олимпијским играма у Јужној Кореји у фебруару ове године, када је збунио севернокорејске чирлидерсице, које су помислиле да је лидер њихове земље дошао на хокејашки стадион.

 

Извор: Танјуг

БОНУС ВИДЕО

Дан МУП-а у Београду

Loading...