„ШВАЈЦАРЦИ“ ОПЕТ ПРОВОЦИРАЈУ — ШАЋИРИ И ЏАКА: Наше Косово ратовало је са Србијом, кидаћемо до победе! (ФОТО)

Фудбалери Швајцарске пореклом с Косова, Џердан Шаћири и Гранит Џака свакако су два можда и најбоља фудбалера ове земље и играчи од којих нација највише очекује на Мондијалу.

За Шаћирија и Џаку утакмица са Србијом биће „више од фудбала“ што се може видети сваким новим гестом који праве у јавности.

„Много се прича о тој утакмици, многи је повезују с политиком. То је у неку руку нормално јер смо неколико мојих колега и ја с Косова, и наша земља је била у рату са Србијом. Међутим, мене ће у Русији занимати само да победимо, биће то за мене само фудбалска утакмица. Имамо једну од најтежих група на првенству, али верујем да ћемо је преживети. После тога све ће бити отворено и ко зна докле можемо да догурамо“, рекао је нападач енглеског Стоука.

Његов саиграч Гранит Џака, звезда Арсенала такође рођена на Косову, каже да ће против Србије играти до границе бола.

„Бразил је фаворит, то је свима јасно, али не идемо у Русију да бисмо им препустили бодове. Мораће да их зараде на терену. Србија ће бити веома непријатан противник. Ништа не могу да обећам, осим да ћемо играти до границе бола! Има да кидамо и да гриземо до победе – тврди Џака.

 

Извор:  

БОНУС ВИДЕО

Стефан Митровић скида албанску заставу

Loading...