МИЛОРАД ДОДИК: Британци прислушкују Вучића и мене, увек су радили против српских националних интереса

Британски шпијуни прислушкују државни врх Републике Србије и Републике Српске, председника Александра Вучића и мене, изјавио је Милорад Додик.

Председник Републике Српске је рекао да постоје бројни докази да британске обавештајне службе имају прислушни центар и да прате државни врх Српске и претпоставља да се слично дешава у Србији и да је то само један од начина да нас дестабилизују.

Докази су изјаве министра одбране , потврде да ће се Британци бавити руским утицајем на овом простору, у јулу се форимра посебан оперативни центар који предводе Британци, ту су и изјаве британског амбасадора нагласио је Додик.

Не ради се о обичним војницима, пешадинцима, већ специјалаца који се обавештајним радом баве на основу веома савремене и софистициране технологије нагласио је председник Републике Српске.

На тај начин дестабилишу и Србију, то је једна иста ствар, вероватно то раде и у Србији додаје Додик.

Председник Републике Српске поручио је да  Британци и у Србији имају прислушни центар, британска служба је увек била присутна на овим просторима, и радили су увек против српских државних и националних интереса.

Вучић врло добро зна да га Британци прислушкују додаје Додик.

 

Извор: Кремлин

БОНУС ВИДЕО

Loading...