БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИК — КОЛИНДА И ПУТИН СЕ ПОСВАЂАЛИ ЗБОГ МОНДИЈАЛА: „Нема вас ни на Википедији“… (ВИДЕО)

Ауууу!

На Олимпијском стадиону у Сочију вечерас од 20 часова играће домаћин Русија и Хрватска, под надзором бразилског арбитра Сандра Ричија, у четвртфиналној утакмици Светског првенства у Русији.

Меч који са нестрпљењем очекују како у Русији и Хрватској, тако и у Србији, већ неколико дана је тема домаћих и регионалних медија.

Колинда Грабар Китаровић (фото: ЈуТјуб)

Русија или Хрватска

Руси су само једном (1966) догурали до полуфинала, када су играли у склопу Совјетског савеза, док као селекција самосталне државе никада раније нису прошли групу.

Хрвати су дебитовали полуфиналом и трећим местом у Француској 1998, након чега имају три елиминације у групној фази.

Питање „Руси или Хрвати“ појављује се данас у свакој анкети, а један од гифова који је насмејао кориснике друштвених мрежа јесте и „окршај“ председника Русије Владимира Путина и председнице Хрватске Колинде Грабар Китаровић.

Њих двоје су се у спонтаној преписци на крају посвађали око тога ко је бољи у фудбалу и чија репрезентација пролази у полуфинале Мондијала.

Путин је начинио „први корак“ и послао поруку Колинди, а након неколико порука, председница Хрватске је љутито одбрусила председнику Русије како његових фуфбалера „нема ни на wикипедији“.

У наставку погледајте цео видео, а у коменатру нам напишите за кога ви навијате вечерас – Русија или Хрватска?

Kolinda i Putin posvađali se zbog SP-a: 'Nema vas ni na wikipediji'

Kolinda i Putin posvađali se zbog SP-a: 'Nema vas ni na Wikipediji'Više na http://bit.ly/2m1O4iS

Posted by 24sata on Saturday, July 7, 2018

 

Извор: Alo.rs / Z.K.

БОНУС ВИДЕО

Loading...