ВИШЕ НЕМА ДИЛЕМЕ: Субашић је ОВИМ потезом доказао да је Србин! Погледајте како се Данијел крсти КАДА ЈЕ НАЈТЕЖЕ! (ВИДЕО)

Хрватски јунак полако постаје и идол Срба

Хрватски голман Даниел Субашић израстао је у јунака читаве хрватске нације после мечева са Данском и Русијом, у пенал серијама на оба меча бранио је кључне пенале и један је од најзаслужнијих за пласман „коцкастих“ у полуфинале светског првенства.

Субашић је и у код нас у жижи, јер му је отац Србин, а повела се претходних дана прича баш на ту увек „осетљиву“ тему: да ли је он Србин православац кога Хрвати величају?

Можда ће сада бити мало јасније после овог кадра, који је ухватила камера пред почетак пенал-серије Хрватске и Русије у Сочију.

Субашић се приликом одласка на гол прекрстио онако како то раде православци, многима је промакао тај детаљ у директном преносу, међутим појавио се видео управо те ситуације.

Иако тренутак није баш најјаснији због угла камере, а гломазне рукавице сакриле прсте (Срби виде три), прилично смо сигурни да се Субашић, пре него што је пошао, прекрстио онако како то чине људи православне вероисповести.

Погледајте, па процените сами.

 

Извор: Telegraf.rs

БОНУС ВИДЕО

Loading...