ЕВО ЗАШТО ЈЕ ТОМПСОН НАПАО ВУЧИЋА: Хрвати потпуно полудели, све отвореније ПРЕТЕ НОВИМ РАТОМ!

После најгорих увреда које су Србима упутили фудбалери и председница Колинда Грабар Китаровић, председнику Вучићу отворено запретио и усташки певач Марко Перковић Томпсон

Усташки певач Марко Перковић Томпсон, који у својим песмама слави геноцид почињен над Србима у НДХ, као и најцрње злочине попут „Олује“, простачки је запретио председнику Србије Александру Вучићу!

Подстакнут увредама које су ових дана Србији и Србима упутили хрватски фудбалери и председница Колинда Грабар Китаровић, Томпсон је уз помоћ највећих хрватских медија испљувао Вучића. И то само само зато што је српски председник претходно јавно осудио то што Хрвати на Мундијалу своје победе славе певајући усташке песме.

Марко Перковић Томпсон (фото: ЈуТјуб)

Певач покоља

Томпсон је певач покоља и убијања, јер су Хрвати само то, само покољ и убијање, имали у својој историји

Војислав Шешељ, лидер СРС

Прича о себи у трећем лицу

Томпсон је у својој изјави масно слагао, оптуживши Вучића да је лично учествовао у агресији на Хрватску.

„Вучић се препознао у Томпсоновој песми! За њега није мржња то што се активно укључио у агресију против Хрватске (вероватно то доживљава као љубав), али за њега јесте мржња према Србима ако се неко брани од њихове агресије“, написао је Томпсон на Фејсбуку, говорећи о себи у трећем лицу!? Иначе, Марко Перковић Томпсон је један од највећих заговорника усташтва, због чега су му наступи забрањени у великом делу ЕУ. Он је и поред тога главна звезда на хрватским државним прославама.

Овим нападом на Вучића Томпсон се само прикључио србомрзачком лудилу у Хрватској, које је кулминирало на Светском првенству у фудбалу, где су хрватски фудбалери сваку победу славили певајући песме којима се славе злочини над Србима (видите оквир). И председница Колинда Грабар Китаровић је након победе Хрватске над Русијом у свлачионици са играчима запевала Томпсонове хитове. То нимало не чуди када се зна да се Колинда јавно хвалила да јој је Томпсон омиљени певач и да његове песме увек радо запева!?

Тадићева сарадница стала на Томпсонову страну?!

Марина Комад, саветница за медије бившег председника Србије Бориса Тадића, стала је у одбрану Томпсона?! Она је на Твитеру, уз линк Информеровог текста у коме се критикује Томпсонов потез, написала следеће:

„Ох, ево је и трећа фаза ‘афере Блајбург’. Прва фаза је била пласирати лаж, друга дискутовати о њој да јој се повећа видљивост, трећа употребљавати је као да је истина. Патриотску слику Вучића постаје могуће очувати једино ако се други фабрикују у издајнике“, написала је она када су јој бројни пратиоци замерили овакву релативизацију усташтва.

Председник Србије Александар Вучић није желео да коментарише Томпсонов напад. Када смо га јуче позвали за коментар, само се насмејао и рекао:

– То стварно не желим да коментаришем!

С друге стране, лидер радикала Војислав Шешељ истиче да је Томпсон певач покоља и убијања и да га не чуди његов бесмислени напад на шефа наше државе.

Loading...