ЕВО ЗАШТО ЈЕ ТОМПСОН НАПАО ВУЧИЋА: Хрвати потпуно полудели, све отвореније ПРЕТЕ НОВИМ РАТОМ!

После најгорих увреда које су Србима упутили фудбалери и председница Колинда Грабар Китаровић, председнику Вучићу отворено запретио и усташки певач Марко Перковић Томпсон

Усташки певач Марко Перковић Томпсон, који у својим песмама слави геноцид почињен над Србима у НДХ, као и најцрње злочине попут „Олује“, простачки је запретио председнику Србије Александру Вучићу!

Подстакнут увредама које су ових дана Србији и Србима упутили хрватски фудбалери и председница Колинда Грабар Китаровић, Томпсон је уз помоћ највећих хрватских медија испљувао Вучића. И то само само зато што је српски председник претходно јавно осудио то што Хрвати на Мундијалу своје победе славе певајући усташке песме.

Марко Перковић Томпсон (фото: ЈуТјуб)

Певач покоља

Томпсон је певач покоља и убијања, јер су Хрвати само то, само покољ и убијање, имали у својој историји

Војислав Шешељ, лидер СРС

Прича о себи у трећем лицу

Томпсон је у својој изјави масно слагао, оптуживши Вучића да је лично учествовао у агресији на Хрватску.

„Вучић се препознао у Томпсоновој песми! За њега није мржња то што се активно укључио у агресију против Хрватске (вероватно то доживљава као љубав), али за њега јесте мржња према Србима ако се неко брани од њихове агресије“, написао је Томпсон на Фејсбуку, говорећи о себи у трећем лицу!? Иначе, Марко Перковић Томпсон је један од највећих заговорника усташтва, због чега су му наступи забрањени у великом делу ЕУ. Он је и поред тога главна звезда на хрватским државним прославама.

Овим нападом на Вучића Томпсон се само прикључио србомрзачком лудилу у Хрватској, које је кулминирало на Светском првенству у фудбалу, где су хрватски фудбалери сваку победу славили певајући песме којима се славе злочини над Србима (видите оквир). И председница Колинда Грабар Китаровић је након победе Хрватске над Русијом у свлачионици са играчима запевала Томпсонове хитове. То нимало не чуди када се зна да се Колинда јавно хвалила да јој је Томпсон омиљени певач и да његове песме увек радо запева!?

Тадићева сарадница стала на Томпсонову страну?!

Марина Комад, саветница за медије бившег председника Србије Бориса Тадића, стала је у одбрану Томпсона?! Она је на Твитеру, уз линк Информеровог текста у коме се критикује Томпсонов потез, написала следеће:

„Ох, ево је и трећа фаза ‘афере Блајбург’. Прва фаза је била пласирати лаж, друга дискутовати о њој да јој се повећа видљивост, трећа употребљавати је као да је истина. Патриотску слику Вучића постаје могуће очувати једино ако се други фабрикују у издајнике“, написала је она када су јој бројни пратиоци замерили овакву релативизацију усташтва.

Председник Србије Александар Вучић није желео да коментарише Томпсонов напад. Када смо га јуче позвали за коментар, само се насмејао и рекао:

– То стварно не желим да коментаришем!

С друге стране, лидер радикала Војислав Шешељ истиче да је Томпсон певач покоља и убијања и да га не чуди његов бесмислени напад на шефа наше државе.

Ево шта певају Томпсон и хрватски фудбалери

* Јасеновац и Градишка Стара

„Јасеновац и Градишка Стара, то је кућа Максових месара,
Кроз Имотски камиони журе, возе црнце Франчетића Јуре
У Чапљини, клаоница била, пуно Срба Неретва носила
Ој, Неретво, теци низа страну, носи Србе плавоме Јадрану
Сјајна звијездо изнад Метковића, поздрави нам Анту Павелића“

* Бојне Чавоглаве

„За дом, браћо, за слободу, боримо се ми
Чујте, српски добровољци, бандо, четници,
Стићи ће вас наша рука и у Србији…“

– Томпсон је певач покоља и убијања, јер су Хрвати само то, само покољ и убијање, имали у својој историји. Како неко иоле частан и нормалан може да воли такве песме и да слави клање Срба?! Како другачије него најцрњом мржњом и неваспитањем објаснити то што се Колинда у ложи на стадиону увијала и врцкала пред премијером Русије Дмитријем Медведевим или што је улазила у свлачионицу и играла са голим хрватским фудбалерима који су славили певајући песме у којима се позива на убијање Срба?! Још је само фалило да се и она скине гола и да заигра! – рекао је Шешељ.

мојугао
АЛЕКСАНДАР СТАНИМИРОВИЋ

АМАДЕУС БЕНД
Певачи треба да се баве музиком, а не политиком. Не приличи да музичари нападају политичаре, посебно не председника једне земље

Злочиначка држава

С њим се слаже и председник Савеза Срба у региону Миодраг Линта, који поручује да је Томпсон, нажалост, слика и прилика данашње Хрватске.

– То је човек који на својим концертима пева о усташким кољачима и велича усташки покрет. Он пева срамну усташку песму „Јасеновац и Градишка Стара“, у којој се отворено слави клање Срба у НДХ. Перковић је један од портпарола хрватске власти који има задатак да понавља лажну и бесмислену тезу да су Срби агресори и злочинци, а Хрвати жртве и ослободиоци. Први Туђманов министар полиције Јосип Бољковац аргументовано је доказао да је Туђманов режим извршио агресију на Југославију и Србе у Хрватској с циљем остварења етнички чисте хрватске државе без или са што мање Срба – подвлачи Линта.

 

Извор: EKIPA INFORMERA

БОНУС ВИДЕО

Новак Ђоковић Након Пласмана у Полуфинале Вимблдона

Loading...