МАЈКА СРЕБРЕНИЦЕ ПОДРЖАЛА УСТАШКО ДИВЉАЊЕ И ПРОГОН СРБА: Честитам бранитељима, волим Готовину! (ВИДЕО)

Председница удружења Мајке Сребренице Мунира Субашић, позната по томе што је добро уновчила своје деловање, па се хвали својим примањима, великом кућом и џипом, саосећа са жртвама прошлог рата тако што учествује на усташкој прослави „Олује“, а дала је подршку бранитељима и посебно поздравила усташког генерала Анту Готовину.

Мунира Субашић је згрозила јавност најавом да ће чак 22.000 Срба оптужити за злочине, а читав свет видео је снимке на којима се хвали својим имућним материјалним стањем. Нема сумње да је она искористила трагедију за властито богаћење, а свој однос према жртвама рата, јасно је показала учешћем на прослави усташке акције „Олуја“ у којој је етнички очишћено више од 250 хиљада Срба са својих вековних огњишта.

Да су страдања Срба за њу безначајна, показала је честитајући свим бранитељима, а посебно је истакла да јој је омиљени Анте Готовина, осведочени усташа и злочинац који је убијао Србе.

Мунира је изразила посебну захвалност и усташкој председници Колинди Грабар Китаровић што је позвала на њихово усташко дивљање и слављење крвопролића, рекавши да јој није први пут да долази у усташки Книн из ког су Срби прогнани.

 

Извор: Srbija Danas

Loading...