ИСПЛИВАО СНИМАК КОЈИ СЕ ДУГО КРИО ОД ОЧИЈУ ЈАВНОСТИ: Џаки са трибина ПСОВАЛИ МАЈКУ на српском и албанском! (ВИДЕО)

Фудбалери Швајцарске елиминисани су са Мундијала у Русији после пораза у осмини финала од селекције Шведске. 

Ипак, поједини фудбалери ове слекције и даље су у центру пажње шире јавности због провокација приликом голова против репрезентације Србије. У питању су два, добро позната фудбалера Гранит Џака и Ђердан Шаћири. Овим случајем се бавила ФИФА, најпре, али све је остало само на опомени и истраживању.

После елиминације, Фудбалски савез Швајцарске такође је реаговао на случај ова два фудбалера, па је одлучио да сви фудбалери који играју за репрезентацију те земље могу имати само пасош те земље, дакле да се одлуче за држављанство Швајцарске и да се одрекну Албанског порекла.

Ово је подигло велику прашину у јавности, пре свега због чињенице да велики број Албанаца упарво живи у Швајцарској. Ове провокације утицале су осим на Албанце, наравно и на друге народе који живе у тој земљи.

Неколико дана после елиминације Швајцарске са Мундијала, појавио се снимак који се очигледно дуго скиравао од очију јавности. На њему видимо једног навијача који Џаки псује мајку на српском, а онда и на албанском.

Гранит је све то очигледно добро разумео, па му је одговорио са прсом на устима, алудирајући на то да треба да ућути. Како је све изгледало погледајте на видеу.

 

Извор: Kurir sport

БОНУС ВИДЕО

Незапамћен СКАНДАЛ: Малтретирали га јер је Србин и педер, моћна авио компанија изгубила спор и…

Loading...