ТЕЧИ, ТЕЧИ, ДИЈАЛОЖЕ! Председник Српске листе на РТС испалио ГАФ и избламирао се за сва времена! (ВИДЕО)

Не би било лоше да се Ракић пре гостовања на националној телевизији консултује с граматиком за шести разред основне школе и научи гласовне промене

Председник Српске листе Горан Ракић рекао је за РТС да су представници Срба са КиМ данас разговарали са председником Вучићем о политичко-безбедносној ситуацији и да их радује то што ће се до решења за КиМ доћи компромисом уз консултације са српским народом.

Ракић је, гостујући у Дневнику РТС-а, навео да се до компромисног решења може доћи само уз консултације са државом. Додао је да су представници Срба пренели поруку Вучићу да има њихову подршк, и говорио о узаврелим стастима на подручју Косова и Метохије.

Он је у јутарњем програму говорио о недавним проблемима, али и дијалогу који тече.

Имали смо ситуацију отмице Марка Ђурића, а Бриселским споразумом је договора да никаквих упада нити прилива на север може имати косовске безбедоносне снаге специјалне јединице РОСУ. Они су то урадили, међународна заједница ћутала и сведоци сте до чега је то довело – рекао је Ракић, а потом извалио гаф века:

– Председник Вучић нас је упознао како су текли дијалози, и како и даље течу, и ми због тога осећамо забринутост.

Не би било лоше да се Ракић пре гостовања на националној телевизији консултује са граматиком за шести разред основне школе и научи гласовне промене, у овом случају палатализацију.

 

Извор: Espreso.rs

Loading...