ЂУКА УПОЗОРАВА НА ХАОС НА КОСОВУ! Спрема се ВЕЛИКО ЗЛО, намерно бирају датум кад смо етнички очишћени! (ВИДЕО)

Владимир Ђукановић упозорава да Албанци планирају могући поход на север Косова

Посланик Српске напредне странке у парламенту Србије, Владимир Ђукановић, огласио се преко свог званичног Јутјуб канал и упозорио грађане, али и напоменуо да би хитно требало реаговати поводом како је навео, припреме програма, који се спрема сутра на Косову и Метохији.

Наиме, Ђукановић у обраћању наводи да је КФОР најавио да ће да спречи инциденте везане за поделу Косова, те се пита – откуд њима информације да ће до тога уопште доћи?

– Очигледно онда КФОР има неке обавештајне податке да неко нешто спрема. Премештају своје трупе. Посебно ка северу и спремни су да реагују и најављују да ће све то спречити – наводи Ђукановић и додаје да се с друге стране суспендује одмор полицајцима.

– Та такозвана Влада Косова бира 4. август, врло свесно, зато што је то Олуја, моменат када смо ми етнички очишћени са простора Хрватске. Бирају датуме када ће да нам дижу тензију. Све се ради интезивно и врло покварено и при том најављују брисање границе између такозваног Косова и Албаније Уједињеним нацијама, а баш нешто слично као и пред пад Карјине. Не желе да расправљају о томе, иако је Крајина била територија под Уједињеним нацијама и уопште није смела да буде нападнута и то је јако занимљиво – каже Ђукановић.

Наиме, Владимир Ђукановић упозорава да Албанци планирају могући поход на север Косова.

– Спрема се неко зло и ја верујем да су наше службе, Војска и полиција у приправности некој. Замолио бих наш народ на северу Косова, али и јужно од Ибра, да буде у приправности – прича Ђукановић.

Такође, помиње и најаву Хашима Тачија за корекцијом граница и тврди да је Косовском премијеру неко рекао да то каже.

– Невероватно је шта се све спрема и шта се неком даје за право да ради, а да винемате могућност да нигде ништа кажете – закључује он.

У виду испод можете послушати шта је још Ђукановић рекао:

Подсетимо, „Олуја“ је почела 4. августа 1995., а циљ био заузимање територије РСК. Акција Олуја је трајала 4 дана и завршена је падом РСК. За то време протерано је око 250.000 Срба.

 

Извор: Espreso.rs

Loading...