МЕЂУНАРОДНИ СКАНДАЛ У СРБИЈИ ЗБОГ РУСКИЊЕ: Генерале Младићу, испунила сам обећање! Милошевић је херој који се борио до краја! (ФОТО)

Маријана Наумова се у Србији такмичила под обележјима непризнате Доњецк Народне Републике, због чега је морао да реагује и наш Савез

Руска дизачица тегова Маријана Наумова изазвала је приличан и међународни инцидент због свог боравка у Србији на такмичењу, где је према њеним речима представљала Русију, али и непризнату Доњецк Народну Републику.

Такмичење у „бенч пресу“ је одржано у Сврљигу, а четворострука јуниорска првакиња је на својој опреми имала обележја такозване ДНР, која није међународно призната, чак је и вест о њеном успеху и победи објављена и на друштвеним мрежама Доњецк Народне Републике што је подигло велику прашину.

Временный поверенный в делах РФ в Сербии и атташе по культуре поздравили с победой и передали привет Донбассу!Все серьезно…Марьяна #Наумова

Posted by Maryana Naumova on Tuesday, August 7, 2018

– Са задовољством сам одговорила на позив Поwерлифтинг федерације Србије која је службено послала позивнице на моје име на два факултета – на руски Факултет хуманистичких наука и на Доњецк академију. Тако да сам позвана да службено представљам Москву и Доњецк – написала је Наумова на Фејсбуку.

Међутим, ове њене наводе су демантовали из нашег Савеза и навели да нису ни приметили да она има на својој опреми обележја ДНР, односно да јој је одмах поред логоа произвођача комбинезона.

Posted by Maryana Naumova on Saturday, January 13, 2018

– Она је позвана искључиво као представник Русије и контактирали смо председника Поwерлифтинг федерације Русије који је рекао како нема проблема да се она такмичи као представник Русије. Она је представљала искључиво Русију и на сваком службеном извештају пише да је представник Русије. То што је урадила, урадила је на своју руку и нема везе с Поwерлифтинг савезом Србије – рекла је за „Блиц“ Александра Рапајић, главна секретарица Савеза.

Она је додала да ће Наумова због тога сносити последице и да неће бити позвана на такмичење у октобру.

Белград помнит.В ходе операции авиации НАТО было сброшено и выпущено более 23 000 бомб и ракет. Удары были нацелены не…

Posted by Maryana Naumova on Friday, August 3, 2018

Маријана Наумова је, иначе, велика обожаватељка ликова и дела Слободана Милошевића и Ратка Младића, те је тако овом приликом посетила и гроб преминулог Милошевића у Пожаревцу, одакле је добила на поклон ружу коју је одлучила да засади у парку у Доњецку.

– Хтео је да сачува јединствену Југославију, али није успео. Хтео је да буде уз Србе, али се све завршило ратом. Покушао је да се бори против наредби Запада, али су на његову земљу бачене НАТО бомбе. Али он је истински волео Србију и борио се до краја. Слободан Милошевић – херој и председник – написала је Наумова уз слику са Милошевићевог гроба.

Он хотел сохранить Югославию единой, но не смог. Он хотел поддержать сербов, но это кончилось войной. Пытался бороться…

Posted by Maryana Naumova on Sunday, August 5, 2018

Такође, је рекла да је доласком у Србију и испунила обећања које је дала Ратку Младићу.

– Генерале Младићу, испунила сам своје обећање! Србијо – стижем врло брзо!

Генерал Младич, я выполняю свои обещания!Сербия – жди меня, я уже совсем скоро).Вечером попробую сделать стрим.Ваша Марьяна #Наумова

Posted by Maryana Naumova on Wednesday, August 1, 2018

 

Извор: Espreso.rs

БОНУС ВИДЕО

Вучић: Увек смо били и бићемо уз свој народ

Loading...