СРБИ, СПРЕМ`ТЕ СЕ, СПРЕМ`ТЕ! Миша Вацић издао наредбу од које сви страхују!

Најавио је општу мобилизацију својих страначких другара

Организација Српска десница (СД), на чијем челу се налази Миша Вацић, послала је саопштење у којем тврди да су њихови припадници широм Србије почели да предузимају одређене мере и да се спремају за одбрану Срба на Космету од потенцијалне агресије Албанаца са Косова.

Овај покрет упозорава на велику могућност удара на север Космета и посебно се истиче наређење председника покрета којим се позивају сви припадници СД-а да буду спремни да се ставе на располагање Војсци Србије у случају агресије на Космету.

„Постоје јасне индиције да се спрема нешто што ниједна нормална особа не жели и што се свим силама мора спречити“, каже се у саопштењу.

„Српски народ неће бити нова жртва, нећемо гледати колоне српских избеглица које пред огњем напуштају своја вишевековна огњишта. Стога председник Српске деснице, стоји у саопштењу, наређује свим припадницима покрета да се у случају ескалације насиља против цивилног српског становништва на Косову и Метохије одмах јаве у службу државним органима Војске Србије и безбедносним структурама, како би се ставили на располагање као добровољци у одбрани српске нејачи“ саопштила је Српска десница.

 

Извор: Espreso.rs

БОНУС ВИДЕО

Вучић о нелегалном објекту на Копаонику: Све ће бити урађено у складу са законом

Loading...