ВУЧИЋ О ПРОБЛЕМУ КОСОВА: Ја се залажем за разграничење са Албанцима!

Председник Србије Александар Вучић је после обиласка фабрике за прераду меса Срем Шид одговарао на питања новинара и том приликом говорио о ситуацији са Косовом

– Ја се залажем за разграничење, јер то обезбеђује трајан мир – рекао је председник Вучић и додао да верује да ће одлука грађана Србије по овом питању бити рационална.

– Ја се залажем и то не кријем, свакако се залажем и то је политика коју представљам, а да ли ће она добити подршку народа или не, али ја се залажем за разграничење са Албанцима – рекао је Вуцицћ новинарима у Шиду.

– Да имамо територију за коју се не зна ко је како третира и шта коме припада – то је увек извор потенцијалних сукоба и проблема – објаснио је.

Да ли ћемо успети у разграничењу не зависи од нас, каже и примећује:

– За танго је потребнио двоје – рекао је председник Србије.

Поносан сам што у Србији не влада једноумље

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да је поносан што у Србији не влада једноумље и што свако може да каже шта хоће, а да чињенице све говоре о његовом раду.

Вучић се, приликом обиласка фабрике у Шиду, осврнуо на оптужбе опозиције да су неки медији у служби „фашистичког режима“.

– То најбоље говори о онима који су тако нешто рекли. Свака реч коју изговоре против народа говори о њима. Замислите да сам то рекао ја против њих и Шолакових медија, какву би хајку и харанду подигли по целом свету – рекао је он.

Вучић је нагласио да људи и запослени у медијима, које оптужују на такав начин из редова опозиције, добро умеју да препознају и виде резултате.

Казао је да би опозиција очигледно волела да нас врати у време једноумља, као што је било раније када ниједна информација која није била у њихов у корист није могла да прође.

– Данас имате једног кабловског оператера и телевизију који 24 сата раде против председника, а новина колико хоћете. Ја сам поносан и срећан што свако може да каже шта хоће, а чињенице све говоре. Путеви, плате и пензије све говоре – нагласио је он.

Вучић је изразио уверење да ће ускоро пензионери бити задовољни и да је уверен да ће то бити и медицинске сестре, лекари, војници и многи други.

 

Извор: Informer

БОНУС ВИДЕО

Александар Вучић се обраћа представницима Српске листе преко телефона Марка Ђурића

Loading...