МОГЕРИНИ ДО УШИЈУ ЗАЉУБЉЕНА У ТАЧИЈА! Кад видите ову њихову ИНТИМНУ слику, ЗАМИСЛИЋЕТЕ СЕ! (ФОТО)

Иако су Могерини и Тачи у складним браковима, и имају децу, албански медији су писали како њих двоје једноставно не могу да прикрију симпатије

Шефица спољне политике ЕУ Федерика Могерини се више пута састајала са председником такозване државе Косово, Хашимом Тачијем.

Наиме, она је имала више састанака са председницима Србије и Косова Александром Вучићем и Хашимом Тачијем у оквиру дијалога коме посредује ЕУ, а тиче се Косова. Имали су више сусрета, а како неки албански медији пишу, између Могерини и Тачија, често „севају варнице“, барем судећи по фотографијама.

Уосталом, процените сами.

ШИПТАРСКИ МЕДИЈИ ОДАВНО ИЗВЕШТАВАЈУ ДА ЈЕ МОГЕРИНИ ЗАЉУБЉЕНА У ТАЧИЈА…ПОГЛЕДАЈТЕ ИЗРАЗ ЛИЦА, ПА ПРОЦЕНИТЕ САМИ…

Posted by СРБИН.инфо портал on Friday, August 10, 2018

Иначе, Могерини важи за моћну жену која је због свог искуства, веза, али и образовања дошла у сам врх међународне политике. Иако свој приватан живот крије од медија, зна се да је удата за Матеа Ребесанија, саветника некадашњег римског градоначелника Валтера Велтронија, као и да има две ћерке, Катерин и Марте које имају седам и дванаест година.

Она је по образовању дипломирани политиколог, а била је и стипендиста Маршаловог фонда. Рођена је у Риму, а политички противници јој замерају да је „руски човек“. Наиме, више пута јој је „пребачена“ превише попустљива политика према Москви, а посебно су јој стављали на терет изјаву да ће гасовод Јужни ток бити изграђен.

Ипак, пошто је ведрог духа, и како неки албански медији преносе, „заљубљиве природе“, она је уз осмех и шарм одговарала да се ради о једној великој „манипулацији“ против Италије. Она се још у раној младости, као 15-годишњакиња, прикључила Федерацији младих комуниста Италије, а са 23 године, након распада Комунистичке партије Италије и трансформације у социјалдемократску странку, постала је чланица Младих левичара.

Са друге стране, председник Косова, Хашим Тачи ожењен је Љумнијом Тачи, која се иначе ретко појављује у јавности.

Љумнија Тачи, лепа Албанка из Призрена, жена председника Косова недавно је изашла из сенке, и почела да се појављује у јавности.

Тачија су медији повезивали и са косовском амбасадорком у Сједињеним Америчким Државама Влором Читаку, и спекулисали да су њих двоје у страсној љубавној вези. Међутим, све чешће појављивање Тачија са супругом у јавности може бити доказ да је овај пар ипак у складном браку.

Иначе, брачни пар Тачи има сина.

 

Извор: Espreso.rs

БОНУС ВИДЕО

Трамп о бомбардовању Србије

Loading...