МУП СРБИЈА: Мигрант силовао мајку троје деце у Шиду

Држављанка Авганистана Арабзада Нози (25) пријавила је полицији да је силована у прихватном центру за мигранте у Адашевцима код Шида и након тога остала је трудна.

Нозијеву је више пута напаствовао Аријан Ахмад (18), а злостављао ју је у соби наочиглед њених троје малолетне деце од 11, девет и две године.

Несрећна жена се обратила за помоћ и пријавила силоватеља тек након неколико недеља, када је сазнала да је у другом стању.

Кобне ноћи Аријан Ахмад је око 1 сат после поноћи покуцао на врата Арабзадине собе, наводно да тражи хлеб.

– Не слутећи шта ће се десити, девојка му је отворила и кренула да му да парче хлеба. Младић је тада скочио на њу, онорио ју на кревет и почео да је љуби. Она се све време опирала и молила Аријана да је пусти, али он није одустајао. Њени крици пробудили су и дечицу која су почела да вриште и плачу, али манијака ни то није спречило да им силује мајку. Након два сата иживљавања, изашао је из собе – каже извор.

Према његовим речима, Ахмад је још неколико пута долазио код Нозијеве у собу и увек би имали секс мимо њене воље.

– Она из страха за безбедност себе и своје деце ние пријавила случај – додаје извор.

Месец дана касније, Нозијева је имала мучнине, па се обратила доктору у Прихватном центру.

– Одмах јој је заказан гинеколошки преглед у Дому здравља Шид, а лекари су јој саопштили да је трудна – наводи саговорник.

Чим је сазнала да је у другом стању, Нозијева је захтевала прекид трудноће и пријавила манијака полицији.

Молила је лекаре да јој ураде абортус истог момента, говорила је да је самохрана мајка и да не зна како да се избори ни са троје деце. Међутим, они су јој саопштили да се тај захват плаћа с обзиром на то да је трудноћа у реду и да нема никаквих комплиакција – закључује извор.

 

Извор: TELEGRAF / Novosti

БОНУС ВИДЕО

Каква је будућност Санџака?

Loading...