МЕЛАНИЈИНА ХОРОР ПРИЧА: Од раскошне празничне декорације Беле куће, на интернету настала читава колекција језивих поређења! (ФОТО/ВИДЕО)

Прва дама Америке Меланија Трамп до сада је већ навикла да сваки њен потез наилази на критику од дела јавности који не гласа за Републиканце, али није ни слутила да ће овога пута тема бити божићна декорација.

Наиме, већ истог дана када се Меланија похвалила да је сама дизајнирала концепт декорације чија је главна тема „благо америке“, а кроз коју се видљиво провлачи хуманитарна кампања посвећена деци „Бе бест“, кренула је паљба.

Kолонада црвених јелки, које су заправо прекривене црвеним бобицама карактеристичним за Божићно украшавање, послужила је као инспирација за причу о Меланијиној хорор причи.

Један од коментара гласи: Схватила сам! Меланија заправо вежба за серију у којој ће глумити када више не буде прва дама, а која ће се звати „Хорор у белој кући за Божић“

Идеје о поређењу Меланијине декорације за хорор филмовима и асоцијацијама на црвену крву, само су се ређале:

За неке од Американаца прави хорор није из Холивуда већ из Русије. тако је један од коментара гласио „ако се икада двоумили у вези са Трамп / Русија сарадњом, ево – чак су и јелке у Белој кући црвене“

А ту је и један од јунака из чувених Симпсона:

Од ређања хорор филмова, неизоставна је била и Kери:

 

Извор: Kurir.rs

БОНУС ВИДЕО

Loading...