СА ПУТИНОМ НИKО НЕ СМЕ ДА УЛАЗИ У СУKОБ ЈЕР ЋЕ ГА ПОТОПИТИ: Портпарол шефа РУСИЈЕ открио због чега је то тако!

Он сматра да би Путин могао лако да се снађе и без портпарола

Улазити у сукоб са председником Русије Владимиром Путином је невероватно тешко: он својим аргументима може моментално да „потопи“ саговорника који греши, рекао је портпарол шефа руске државе Дмитриј Песков на састанку са студентима руског универзитета МГИМО.

„Што се тиче стручног знања, он (Путин) је испред свих. Невероватно је тешко уц́и у дискусију с њим. Простим језиком — он моментално гази саговорника, и то ради апсолутно аргументовано“, рекао је Песков.

Говорец́и о свом раду, представник Kремља је саопштио да се за прац́ење различитих нијанси он консултује са експертима, укључујуц́и сараднике председничке администрације. Према његовим речима, да све информације држи у глави „не може ниједан човек, вероватно, осим Путина“. Песков је признао да се често о различитим питањима саветује са Путином.

Он сматра да би Путин могао лако да се снађе и без портпарола.

„Он толико често разговара са медијима и са људима, представницима различитих професија, да одлично сам преноси своје мисли слушаоцима“, објаснио је представник Kремља.

Међутим, ипак је потребан човек да оперативно ради са информацијама, навео је он.

Песков је упоредио свој рад са радом деминера.

„Најопасније је искривити председникове речи, искривити смисао донетих одлука. Чини ми се да ја то не радим“, признао је портпарол.

 

Извор: Espreso.rs / rs.sputniknews.com

БОНУС ВИДЕО

Loading...