ХАОС НА ПИНКУ: Умало туча у јутарњем програму! (ВИДЕО)

У данашњем издању „Новог јутра“ на телевизији Пинк прштало је на све стране између директора Српског телеграфа Саше Миловановића и Ивана Јовановића, шефа деска дневних новина Блиц

Директор Српског телеграфа оценио је да су протести, који ће сутра бити одржани у Београду, чисто политички, да их опозиција назива грађанским само како би привукла и оне политички неопредељене, те да их организује Савез за Србију на чијем су челу највећи насилници и уједно они који се тобоже највише боре против насиља.

Говорећи о најављеном протесту за суботу, Иван Јовановић, шеф деска у Блицу каже да је опозиција најавила грађански протест, не страначки.

– Председник Вучић је лепо рекао, свако има право да протестује и посао опозиције је да се бори за власт. Надамо се да ће све проћи без неких нереда – рекао је шеф деска „патриотише цајтунга“ Блиц за Пинк.

С сруге стране, Саша Миловановић, директор Српског телеграфа одмах је појаснио да је чиста бесмислица да је реч о грађанском, а не страначком, протесту, јер протест организују политичари и циљ истог је рушење власти.

– То да је реч о грађанском протесту је флоскула како би се привукли политички неопредељени људи. Видимо да протест против насиља организују највећи насилници, пре свега Драган Ђилас који је тукао људе у Сопоту и тукао свог таста. Истовремено, они који подржавају Савез за Србију, на најбруталнији начин вређали су малолетну ћерку Александра Вучића и тукли новинарке. Сада такви људи организују протест – оцењује Миловановић.

Kада је реч о увредама које је на рачун председнице Парламента упутио Сергеј Трифуновић, Миловановић је рекао да Трифуновић очигледно претендује на неко министарско место, а користи речник „примитивца“.

– То како се понаша и изјашњава потпуно је дегутантно и за сваку је осуду. На овај начин он највише срозава себе и идеју за коју се бори – одговорио је Јовановић, на шта ха је Миловановић упатао због чегао то онда није тако написао и у својим новинама.

Миловановић је истакао да сваки вид насиља треба осудити, па тако и цело друштво треба да осуди нападе на Гојковићеву, Вучићеву ћерку и друге и упитао колегу из „патритише цајтунга“ због чега је у тим случајевима изостала њихова реакција, на шта је Јовановић дословно остао без текста

Дискусија се толико заоштрила да је у једном моменту ситуација запретила да ескалира, захваљујући пре свега чињеници да је Блицов „дескер“ упорно одбијао да објасни због чега на телевизији прича једно, а новине у којима ради пишу нешто савим друго.

 

Извор: pink.rs

Loading...