АЛБАНЦИ, ПОЛАГАЋЕТЕ РАЧУНЕ: Трампов човек упозорио косвоску владу, а на ЊИХОВУ страну је стао!

Нови амбасадор Сједињених Америчких Држава на Kосову и десна рука Доналда Трампа, Филип Kоснет је вечерас изјавио како добри закони нису довољни ако се у целости не спроводе. Осим тога, он се осврнуо на непоштовање закона које је на Kосмету постало „добар дан“ за шиптарске челнике и послао велику поруку српском народу који трпи тортуру злочинаца.

У изјави поводом Недеље борбе против корупције, амерички амбасадор је рекао да су „добри закони и транспарентан процес значајни, али није довољно имати системе на папиру, ако се они поштено и у целости не спроводе“.

Рекао је да грађани Kосова треба да виде да се закони примењују равноправно на све и да се користе да би се казнило корупционашко понашање, „посебно када су извршиоци владини званичници и њихови најближи сарадници“.

– Полагање рачуна значи да они који газе закон, треба да буду у затвору, одузимање имовине која је настала на противзаконит начин, као и конкретне рокове… Дошло је време да полагање рачуна постане реалност – рекао је амерички амбасадор.

 

Извор: Republika

БОНУС ВИДЕО

Loading...