ЕKСKЛУЗИВАН СНИМАK ИЗ БЕЛЕ KУЋЕ: Трампу стигао божићни пакет из Русије! МЕЛАНИЈИНА РЕАKЦИЈА НЕПРЕВАЗИЂЕНА! (ВИДЕО)

Божићно јутро у Белој кући и поклони које је испод јелке добио председник САД Доналд Трамп тема су шаљивог видеа који осваја интернет.

Видео је направила руска телевизија Раша тудеј (РТ) на тему – шта би урадио Трамп да за Божић добије поклоне од држава с којима Америка има затегнуте или непријатељске односе.

Снимак почиње тако што Трамп седи у Овалној соби испред лепо окићене јелке и отвара поклоне. Први је од севернокорејског лидера Kима Џонг-уна, који му је послао своју и Трампову мини бисту. Други је црвени качкет с његовим мотом „Учинимо Америку поново великом“ и етикетом „Направљено у Kини“, на шта се Трамп баш иживцира.

Од украјинског председника Петра Порошенка, који има мегакомпанију слаткиша због чега га зову „краљ чоколаде“, добио је чоколадице са Трамповим ликом и америчким заставама, а од краља Саудијске Арабије круну – једини поклон који је задржао.

У мору поклона Трамп угледа сакривени пакет са зеленом украсном траком и вади из њега мајицу с натписом на руском „ви радите у ГРУ?“ (Главна управа обавештајне службе).

На крају спота, Трамп лежи на кревету док се Меланија, обучена у ту мајицу, спрема.

„О, одлично. Меланија, ти си из… негде оданде. Шта пише на тој мајици?“

„Да, Доналде. Пише ‘учинимо Америку поново великом’. А шта друго?“

„Наравно, тако је. Тако сам и мислио.“

 

Извор: Kurir.rs

Loading...