БРИТАНКА ОТКРИЛА ВЕЛИКУ ТАЈНУ ШЕФА KРЕМЉА: Ево чега се Путин највише плаши!

Руски председник Владимир Путин (66) једини је преостали владар на свету који у свом тиму стално запошљава једну особу са задатком да пре њега конзумира сва јела и пића због тога што му је највећи страх да ће једног дана бити отрован.

То тврди британска списатељица Елеанор Херман у својој књизи „Kраљевска уметност отрова“ („Тхе роyал арт оф поисон“), која је у том делу открила и да је у Москви још активна лабораторија смртоносних супстанци, основана на Лењинов захтев давне 1921. Осим тога, како се спекулише, у њој још постоје сви отрови познати свету, и то зато да би Руси били у прилици да у случају тровања неке важне особе пронађу противотров.

– Путин је једини лидер који се толико плаши тровања, карактеристичног за средњевековно и ренесансно доба, због чега никад први не проба ниједно пиће ни храну. Никоме не верује – тврди Херманова и наводи да су руску оптерећеност отровима на својој кожи најбоље недавно осетили бивши двоструки совјетски агент Сергеј Скрипаљ и његова ћерка Јулија.

Проверавали им гаће, WЦ-шоље…

– британски краљ Хенри ВИИИ, тврди списатељица Херман, био је толико у страху да ће му неко наудити да је имао специјалне људе који су стално проверавали кухиње, кревете и одећу владара, посебно доњи веш како му не би ставили неку сумњиву супстанцу. Посебан задатак им је био да прегледају његову WЦ-шољу

– краљица Елизабета И је уз себе стално имала жене које су тестирале владаркине парфеме и козметику

– Медичијеви су током ренесансе у Фиренци градили читаве магацине са смртоносним елксирима од арсеника до најразличитијих комбинација трава – наглашава британска списатељица наводећи сличност у том смислу са савременом Русијом.

У књизи „Kраљевска уметност отрова“ Путин упоређен са Лујем XИВ, који је имао 324 слуге да би се спречило његово тровање

Она, међутим, за то не даје ниједан конкретан доказ, као ни за истицање сличности између руског председника с некадашњим француским владаром Лујем XИВ, који је толико страховао да ће бити отрован да је имао чак 324 слуге унајмљене да то спрече.

Пустио дечака у своју летећу тврђаву

Владимир Путин лети авионом чија је унутрашњост толико луксузна да је чак и WЦ-шоља позлаћена, у шта је имао прилике да се увери руски тинејџер Арслан Kајпкулов (15). Он је један од петоро деце са неким тешким обољењем којима је Путин ове године испунио највећу жељу. Иначе, Путинов авион кошта 390 милиона долара.

– Ти људи морали су да облизују краљеве шоље, чаше и остале судове, да на себе стављају његову одећу и трљају салвете о руке – истакла је Херманова.

 

Извор:  E. S. T. / republika.rs

БОНУС ВИДЕО

Loading...