ПОЈАВИЛА СЕ ЦЕЛА ПОСЛЕДЊА ЕПИЗОДА ЕМИСИЈЕ ИВАНА ИВАНОВИЋА: Погледајте зашто је ЗАБРАЊЕНА! (ФОТО/ВИДЕО)

Огласио се и водитељ

Велика се прашина подигла око последње епизоде „Вечери са Иваном Ивановићем“ која је требало да буде емитована синоћ на ТВ Прва.

Сам водитељ је прошле недеље, кад је угостио глумца Жарка Лаушевића, најавио да у последњој емисији неће бити гостију, већ да ће се од публике опростити на свој начин.

Међутим, то се није десило.

Према речима самог Ивановића, који комуницира преко друштвене мреже Твитер, нико од људи који раде овај талк схоw није био обавештен од стране ТВ Прва да епизода неће бити емитована.

У међувремену, саопштењем се огласила и ТВ Прва:

– Ова кућа је тиме желела да на леп начин стави тачку на дугогодишњу заједничку сарадњу, и да, као и сваке године, награди своје гледаоце за указано поверење. Међутим, пошто господин Ивановић није испоштовао хуманитарну сврху ове новогодишње емисије, и од своје публике и Прве телевизије се није опростио на начин на који доликује, ова, иако снимљена емисија, нажалост, неће бити емитована – наводи се у саопштењу ТВ Прва.

Иван Ивановић је, опет на Твитеру у последњих неколико сати епизоду делио парцијално, да би коначно поделио и линк с целом епизодом.

Наводно, по речима самог Ивановића, спорно је свега неких 10 минута.

У међувремену, Ивановићу и његовом образложењу супротставио се уредник Информера Драган Ј. Вучићевић, који је с њим ушао у жесток сукоб на Твитеру:

Погледајте епизоду и сами закључите зашто није емитована:

 

Извор: Espreso.rs

Loading...