НЕСЛАВНА ТИТУЛА KОМШИЈАМА: Хрватска је најглупља земља света према анкети

Иза ње је САД с 12 посто па Северна Kореја са 6 посто

Хрватска и ове године чврсто држи титулу најглупље земље на свету, према резултатима странице Тхетоптенс.цом у којој могу да учествују људи из целог света.

Хрватска тренутно убедљиво води с 21 посто гласова, а иза ње је САД с 12 посто па Северна Kореја са 6 посто. Анкету је могуће и коментарисати па се тренутно може пронаћи више од хиљаду коментара у којима учесници ове анкете мисле да је баш Хрватска заслужила титулу најглупље земље на свету.

Важно је нагласити да у коментарима испод анкете свако може уписати шта жели, а судећи према ономе што се засад може прочитати, чини се да у Хрватској и изван ње постоји много оних који су огорчени стањем у држави.

Преносимо само неке од коментара:

„Људи који обожавају ратне злочине и ратне злочинце“

„Желе бити нацисти. Ови људи ништа не желе толико јако колико желе да буду Немци… То их сврстава у категорију посебних дебила“

„Хрвати су толико глупи. Земља је прелепа, но влада (углавном ХДЗ) узима новац за себе па земља постаје сиромашнија, а глупи грађани стално гласају за најгору владу па се чуде зашто нема новца. Слушају и ужасну музику коју зову ‘цајке’. Баш уништена земља због глупих људи“

„Они живе у 1941. Глупи и покварени људи“

„Kао што су Немци једном рекли: Боже, чувај ме Хрвата и куге“

„Нацистичка нација. Верују у фашизам и мисле да ће их Немачка подржати. Немачка се променила након два светска рата, Хрватска није. Јако глупа нација“

„Људи ће те тамо покушати опљачкати чим се појавиш“

„Они мрзе све и свакога“

То су само неки од коментара људи који сматрају да је Хрватска најглупља земља на свету. Ипак, има и оних који се чуде да је „мала источноевропска земља глупља од САД-а“. „Немогуће“, ишчуђавала се једна корисница, а онда су јој у коментарима објаснили зашто је такав резултат.

Иначе, Хрватска је прошле године држала четврто мјесто на листи најглупљих земаља свијета, но након што је Индеx пренео вијест о томе, рејтинг јој се поправио (или боље речено погоршао) па је завршила на врху листе где стоји и данас.

 

Извор: Espreso.rs / Index.hr

БОНУС ВИДЕО

Loading...