ЕДИ РАМА ОПЕТ СРУШИО ИНТЕРНЕТ: Није обукао ципеле већ – патике! (ФОТО)

Забава Издвајамо
Подели:

Овога пута одлучио се за црне патике, али многима се његов избор није свидео

Премијер Албаније Еди Рама познат је по свом необичном стајлингу, па се на многим важним и озбиљним догађајима појављивао у патикама, панталонама налик тренерци и необичним дезенима кравата. Да је велики љубитељ спортске елеганције показао је и на јучерашњем састанку на Охриду, којем су присуствовали и председник Србије Александар Вучић и премијер Северне Македоније Зоран Заев. Многима се Рамин модни избор није свидео ни овог пута.

Рама је уз црно одело искомбиновао црне патике с три беле црте познатог бренда Адидас, и истог часа постао хит на друштвеним мрежама.

На Инстаграм страници „Негујмо србски језик“ назвали су их „копачкоципелама“, а поред Рамине фотографије у патикама ставили су фотографију модног креатора Саше Видића који плаче.


Ово није први пут да је премијер Албаније дошао у центар јавности због свог необичног стајлинга.

Више пута је усликан у оделу и белим патикама, а једном приликом одлучио се за панталоне необичног кроја, које су више подсећале на тренерку.

Рама је познат и по необичним дезенима кравата и док му многи замерају на модном избору, изгледа да премијера то не погађа пуно.

Извор: Telegraf.rs

Подели: