ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ ЗА КРЕМЛИН: Бивша власт слепо извршавала свако наређење ЕУ и НАТО окупатора

Издвајамо Интервјуи
Подели:

Наш гост је др Мирољуб Петровић оснивач и директор Центра за природњачке студије у Београду и Америци, и Института за природну медицину. Интервју за српско-руски информативни портал Кремлин – kremlin.rs преносимо у целости.

КРЕМЛИН: Шта највише утиче на понашање, свест и начин размишљања код српског народа?

ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Као и код свих народа, на понашање свест и начин размишљања највише утиче васпитање и амбијент у којем народ, односно појединци, живе.

Када кажем „амбијент“ и „васпитање“, мислим да информације које деца добијају код куће и информације које се слободно шире у друштву, народу и држави.

Здрава информација је здрава храна за човеков дух, пошто човек није само тело, него тело и дух, а храна за дух (информација) је много важнија од хране за тело. Управо због тога „ко ће дистрибуирати духовну храну“ односно информацију у друштву и држави, водили су се сви ратови током историје.

Онај ко контролише проток информације, или има монопол над информацијом, тај контролише умове људи, а самим тим и људе, односно понашање, свест и начин размишљања једног народа. Ми смо бомбардовани 1999. да би нам се наметнуо европски деструктивни систем информација, односно лажни систем вредности. У Првом светском рату смо нападнути да би нам се наметнуо аустро-угарски систем вредности (лажни систем информације).

Са друге стране, када народ или држава „мирно“ прихвате лажни систем вредности окупатора, до рата не долази, јер се поменути народ предао и прихватио да неко други обликује понашање, свест и начин размишљања тог народа. Зато је рад патриотских портала јако важан, да би ширио здраву духовну храну (здраву информацију) међу људима, и тако утицао на обликовање понашања, свести и начина размишљања нашег народа.

Највиши облик дистрибуције здраве информације јесте систем образовања и медији са националном фреквенцијом, јер људи њима највише верују, нарочито систему образовања. У томе су највише одмакли религиозни Јевреји који су направили свој независни систем образовања и где год Јевреји дођу да живе, не само у Израелу, прва ствар која се ради јесте отварање јеврејских школа чиме би се сачувало понашање, свест и начин размишљања јеврејског народа.

То је некада радио Свети Сава и остао познат по отварању српских школа, али на жалост, тиме се данас у српском народу нико не бави, и зато духовно и морално пропадамо, а деца постају Европљани, а не Срби, или у преводу, постају сатанисти, а не Божји народ. Надам се да ће нове генерације које долазе, укључујући и уреднике портала Кремлин, успети да преокрену садашње лоше стање у добро.


КРЕМЛИН: Порука за младе, како да постану успешни и поштени људи, у смислу да могу поштеним радом да издржавају породицу и помажу породици, и како да буду духовно јачи, како да живе по Божјим законима?


ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ:
Млади требају да схвате да је садашњи систем вредности, који се агресивно намеће, пут у пропаст. Дакле, начин исхране, школовања, стила живота… дословно све што се данас агресивно рекламира и намеће је чиста деструкција. Деца се уче да једу нездраву храну, не само код куће него и у школама, и тако урушавају своје здравље.

У школама ништа корисно не уче што ће им требати у животу, већ се над њима спроводи вербално, физичко и сексуално насиље уколико неће да прихвате лажну науку која се тамо промовише и неморално понашање неваспитане деце коју нико не санкционише.

Улазак у предбрачне односе, мењање партнера, конзумирање наркотика (дрога, порнографија, филмови и музика са промоцијом неморала и деструкције), посета гладијаторским такмичењима и учествовање у истим, ноћни „проводи“ и све друго што се рекламира и намеће младим људима је потпуна деструкција и претварање човека у зомбија (ходајућег мртваца) као што су (не)људи на Западу. Млади човек треба да схвати да живи у једном великом духовном концентрационом логору који се зове „планета Земља“ где се људи уче да сами себи одузимају живот.

Зато је потребно да се човек информише о законима физичког и духовног здравља, и да без велике буке полако крене да ради на себи, да унапређује своје здравље, да се учи нешто да ради од чега ће моћи да живи и издржава своју породицу, да избегава све облике неморала, али да у исто време о томе не прича много људима око себе (то је оно „без велике буке“), да себи не би отежао посао који ради, јер кад кренеш да причаш о паметним стварима, околина креће да скаче на тебе, да те оспорава, ниподаштава, омаловажава, у многим случајевима и сами родитељи. Дакле, правиш се као да си један од њих, а овамо у миру радиш свој посао.

Кад покренеш приватан бизнис и не зависиш од никога, онда можеш слободније да промовишеш паметне идеје и да утичеш на људе да буду здрави, нормални и патриоте. Ја сам се трудио да свих ових година прикупим што више корисних информација у овом свету дезинформација, припремио сам Нови савремени превод Библије (јер немамо ниједан добар превод Библије на српском језику) и објавио доста књига о здрављу, моралу, патриотизму, породици и јакој држави, и бесплатно их поставио на сајту мог Центра за природњачке студије (www.creation6days.com).

Мирољуб Петровић (фото: ЈуТјуб)


КРЕМЛИН : У каквом се стању налази Србија данас, мислимо политички и економски?


ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Србија се налази у тешком стању од распада средњовековне српске државе. То стање је било све горе и горе, а 2012. године је постало најгоре у историји. Године 2012. је дошло до политичких промена тако да се стање полако поправља, али то је јако далеко од онога како би требало да буде.

Ми смо стално под претњом санкција и поновног бомбардовања, и људи који воде државу имају јако уске могућности у оквиру којих могу да делују, али они те могућности одлично користе, така да ипак данас уживамо слободу да можемо слободно да кажемо шта мислимо, и да можемо слободно да живимо, а не да будемо прогањани и хапшени као у време комуниста (после Другог светског рата) и досмалнија (од 2000. до 2012.).

Ако смо паметни, требали би да искористимо овај привремени мир, који неће дуго трајати, и да ојачамо здраво ткиво у Србији и свим српским земљама, повежемо се са Богом, и уз Божију помоћ створимо јаку и здраву државу у којој ће се промовисати мир, здравље, јака породица, Божији закон и живот, па да будемо видело целом свету, што и јесте Божија мисија коју нам је Он одредио.


КРЕМЛИН: Разлика између садашње власти и бивше?


ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Разлика је у томе што је бивша власт слепо извршавала свако наређење ЕУ и НАТО окупатора. Садашња власт је препознала дешавања у свету и повезује се, на мудар начин, са одређеним државама и међународним структурама, тако да Србија може да се развија, а да сачува мир. То није лако, али за сада имамо и мир и убрзан развој. На жалост, економски развој је могуће применити, али морални развој много теже.

Државним ударом 5. октобра 2000. године, ЕУ и НАТО су снажно ојачали у Србији своју „сатанску полицију“, и преко својих медија, на челу са дневним листом Блиц и телевизијом Б92 (сада О2), а преко мреже сатанских телевизија и портала широм Србије (да споменем само неке: Н1, Данас, НИН, Недељник, Време, Нова С, Прва ТВ, О2, Јужне вести, Бујановачке, Морава Инфо…)  сатанизују и затиру сваки облик промоције патриотизма и морала, са најгрубљим и највулгарнијим нападима на Српску православну цркву.

За време владавине досманлијских зликоваца (од 2000. до 2012.) инсталирали су у српско правосуђе многе своје судије и тужиоце, од којих су многи и данас на истим функцијама, и процесуирају, хапсе, затварају не само у Србији, него и испоручују у Хаг најбоље српске синове.

Променом власти 2012. године, заустављено је хапшење патриота, али „сатанска полиција“ свакога дана напада, клевеће и сатанизује сваког ко проговори било шта паметно и морално, и због свог великог присуства и утицаја у друштву, врше снажан негативан утицај на народ, а посебно на омладину. Дакле, стање је под садашњом влашћу много боље него пре, али још је то далеко од неког стања које би могли да назовемо достојанственим и прихватљивим.


КРЕМЛИН: Мишљење о бојкоту избора, протестима који имају елементе насиља и подршке медија које су финансирани са Запада?


ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Ако би фудбалски клуб „Плантажа“ из села Горње Стопање код Лесковца (који се такмичи у трећој српској лиги) требао да игра утакмицу против Реала из Мадрида, једини начин да не изгубе утакмицу био би да изјаве да „не желе да играју утакмицу јер је Реал Мадрид поткупио судије и утакмица ће бити нерегуларна“.

Уличари и разбојници из говеђе опозиције (постоји и патриотска опозиција), коју 99% чине остаци претходне криминалне и издајничке власти, знају да немају никакве шансе на изборима и једини излаз виде у призивању насиља јер знају да би санкционисање њиховог понашања, од стране државе, медији на Западу и сатанска полиција у Србији окарактерисали као „напад режима на невин народ“. Не пада им на памет да излазе на изборе и да се избламирају са освојених пар процената гласова.

Исти образац понашања су примењивали комунисти у краљевини Југославији. Након јако лошег изборног резултата на изборима, донели су одлуку да насиљем дођу на власт. Чак су у уличним нередима и нападима убили тадашњег министра полиције, а касније су, након Другог светског рата, насилно, уз помоћ својих страних ментора, дошли на власт и харали Србију 45 година. Данас говеђа, или нео-усташка или нео-комунистичка опозиција, жели да примени исти образац и као дрогирани, у лудачкој хистерији, дивљају по улицама Србије, али нико не сме да их санкционише јер су под заштитом Запада и њихових медија у Србији и изван Србије. Преостаје нам да користимо механизме одбране који су нам на располагању, да јачамо здраво ткиво и да уз Божији помоћ се заштитiмо од спољног агресора који делује преко својих плаћеника у Србији.

КРЕМЛИН: Стање у Србији данас? Медији, друштво, политика?


ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Стање је много боље него 2012, али далеко од оног како би требало да буде. Међутим, евидентан је позитиван помак и то је оно што охрабрује. Позивам све људе, нарочито младе, да преузму одговорност за свој живот и да од наше лепе Србије направимо рај на земљи, у сваком смислу.


КРЕМЛИН: Које књиге препоручујете младима да читају?

МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ: Пре свега препоручујем Библију, затим књиге владике Николаја Велимировића, и књиге које сам деценијама писао, преводио и прикупљао од најбољих светских научника и аутора везано за теме морала, повезивања науке и религије, здравог живота и јаке породице. Књиге се могу бесплатно преузети на сајтовима

:www.creation6days.com

www.zakonizdravlja.com

www.miroljubpetrovic.com

www.skolagusalasandic.rs

www.plemekuci.com

www.institutni.com

Интервју (разговор) са др Мирољубом Петровићем водио Дејан Бојковић, главни и одговорни уредник Кремлина.

Извор: Кремлин – kremlin.rs

Подели:

1 thought on “ДР МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ ЗА КРЕМЛИН: Бивша власт слепо извршавала свако наређење ЕУ и НАТО окупатора

Comments are closed.