НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ: Вучић због здравља месец дана не сме да лети авионом

Издвајамо Политика Србија
Подели:

Председник Србије Александар Вучић наредних месец дана неће летети авионом због здравствених проблема које је имао претходних дана, сазнаје „Блиц“. Вучић је већ отказао посету Ирану која је била планирана за 22. новембар, а потом и Уједињеним Арапским Емиратима.

„Председник Вучић је имао добру вољу, планирао је да упркос свему што му се крајем претходне недеље догодило отпутује у Техеран, али је, ипак, по савету лекара морао да одустане“, наводи „Блиц“.

Лекари са Војномедицинске академије били су изричити — лет авионом могао би да изазове погоршање здравственог стања и све док се оно не стабилизује, Вучић ће морати да избегава овај вид превоза.

„Преписана му је терапија које мора да се придржава, а у наредним недељама морао би све своје активности макар да преполови. Све посете које су већ заказане и које ће силом прилика бити померене, само ће бити одложене за неки други датум“, открива исти извор.

Иначе, Вучић ће се сутра први пут појавити у јавности од петка и конференције за штампу поводом отварања булевара у Београду на води. Састаће се са представницима компаније „Азвирт“, саопштила је прес-служба председника.

Извор: rs.sputniknews.com

Подели: