ВУЧИЋ: Боливија ће повући признање Косова, ЦИА променила власт у Боливији

Издвајамо Политика Србија
Подели:

Председник Вучић данас је на конференцији најавио могућност да једна земља промени своју одлуку о Косову и призна независност јужне српске покрајине.

Како сазнаје портал Ало.рс реч је о Боливији која би у наредних неколико дана могла да преиспита своју одлуку о непризнавању Косова и одлучи се да подржи албанске сепаратисте.

Вучић је говорећи о нападима на новинарку Љиљану Смајловић оштро критиковао новинаре који воде кампању против ње и напоменуо да део опозиције у Србији подржава све режиме у свету које без подршке народа доводи ЦИА.

Претходно је Смајловићева јасно истакла да део опозиције прижељкује долазак на власт по боливијском сценарију.

Председник Србије је инсинуирао да се ради о истакнутим члановима Савеза за Србију који се надају доласку на власт, иако немају никакву подршку у народу, па очекују страну интервенцију.

Један полуписмени новинар соли памет Лјиљи Смајловић која је Алберт Ајнштајн за њега. Има ли страшније несреће за једну жену, где су градоначелницу једног града Винту тукли моткама, изубијали неки „велики јунаци“ као овај код нас што хоће мени да саспе пет метака у леђа, ошишали је, а потом полили црвеном фарбом, па је шетали као мечку. Поједини се код нас томе радују. И то се радују они који су наводно били против Американаца, а сваку револуцију иза које стоји ЦИА подржавају – рекао је Вучић.

Председник је тада подсетио да нова председница Боливије Жанин Ањез Чавез има само два посланика, а дошла је на власт захваљујући свргавању Ева Моралеса уз помоћ ЦИА, и најавио могућност да ова земља сада преиспита свој став о Косову.

Питаћу ове код нас за десет дана када ова што има два посланика буде донела одлуку да се промени њихов став о непризнавању Косова – закључио је Вучић.

Извор: Ало

БОНУС ВИДЕО:
Војска Републике Србије пева „Марш на Дрину“

Пријавите се на наш ЈуТјуб канал.
Подели: