ШПИЈУНАЖА ДОKАЗАНА! Председник Србије предузео прве кораке у одбрани отаџбине!

Издвајамо Политика Србија
Подели:

Сутра у 18 часова одржаће се кључни састанак

Kако сазнајемо, председник Србије Александар Вучић заказао је за сутра у 18 часова седницу Савета за националну безбедност.

Седница је заказана поводом могуће шпијунске афере у којој руски шпијуни врбују српске агенте, након снимка на коме се види како руски дипломата и припадник војне обавештајне службе Георгиј Kлебан даје новац високом српском званичнику.

Подсетимо, и Безбедносно-информативна агенција потврдила је данас аутентичност снимка на којем руски обавештајац Георгиј Kлебан даје новац једном, наводно српском официру.

Снимак, на коме се види како Kлебан даје новац другој особи, наводно једном високопозиционираном званичнику Србије објављен је 17. новембра на Јутјубу, његова аутентичност потврђена, а потврдио га је и угледни истраживачки новинар Христо Грозев на свом Твитер налогу.

Према нашим сазнањима, на снимку са руским обавештајцем је српски званичник са чином официра. Видео су пренели бројни медији у Србији и региону, међу којима је и портал Радија „Слободна Европа“ (РСЕ), који је пренео и мишљење експерата да је снимак аутентичан.

Извор: Alo.rs / D.S.

Подели: