УДАРНА ВЕСТ: Удар на портал Кремлин и српски народ – ЦЕНЗУРА

Издвајамо Кремлин
Подели:

Поштовани добри људи, са изразитом тугом Вас обавештавамо да је Српско-руски портал „Кремлин“ -kremlin.rs жртва опаке цензуре.

Наиме, Фејсбук је забранио да се деле вести са нашег портала на овој друштвеној мрежи.

Пише да кршимо стандарде заједнице али нису написали које стандарде, јер сигурно је да својим објавама и текстовима никада нисмо нарушили било које правило и стандард ФБ заједнице.

Наш портал је извештавао и писао вести исљкучиво истините и ми смо понудили нешто ново а то је истинито извештавање о свим битним догађајима и личностима како у Србији тако и у свету.

Један од начина да нам помогнете да разбијемо блокаду је овај

Према нашим сазнањима, у питању је добро организовани напад.

Када чујете и погледате портал Кремлин, аутоматски Вас асоцира на Русију и Путина. Истина је да овај портал не контролишу Руси, нити га финансирају. Овај портал осим имена нема везе са Русијом и Русима.

Фејсбук већ неко време спроводи акцију сузбијања лажних вести и бори се против „руског утицаја“. Наше је да кажемо и да се оградимо и да кажемо да прво не верујемо да Руси шире лажне вести, друго ми не пишемо лажне вести, треће ми не радимо за руске интересе. Ово је једна од теорија забране.

Преко неких обавештајних кругова, сазнали смо да поједине НВО које финансирају САД, Џорџ Сорош, фондација Рокфелер и поједине Западне амбасаде имају одређене задатке.

Задатак број један је спречити руску пропаганду, утицај (меку моћ) Русије на Србе. Где је ту наш портал? За разлику од других нас нико не контролише и нико нас не финансира па смо слободни да сами уређујемо вести. У том смислу, када на нашем порталу осване нека нормална, истинита вест о некој изјави руског председника Владимира Путина у коме он подржава Србију и ми то објавимо, ми одмах добијемо етикету руских шпијуна,агената итд.

Да би те НВО оправдале новац код својих ментора они пријављују патриотске портале. Када кажемо патриотске ми поштујемо државу Србију и Србе. У нашим текстовима никада Косово нисмо назвали државом, када Тачи изјави нешто а ми пренесемо, ми напишемо председник лажне државе, извештавање о последицама НАТО агресије, да се у Сребреници није десио геноцид итд.

Ту су разлози због чега смо ми цензурисани, зато што не мислимо као ОНИ. Зато што поштујемо Устав Републике Србије и зато што не пишемо о ријалити глупостима, не подривамо Устав Србије итд.

Некоме смета што нисмо као ОНИ, па за нас Косово није држава, што за нас Сребреница није геноцид, што је за нас Русија савезничка и пријатељска држава а Путин искрени савезник и пријатељ Срба.

Даме и господо, ми се наших идеала и новинарске професије нећемо одрећи, што значи да никада нећемо бити као ОНИ, што нећемо пљувати на Србе и Србију, Русију.

Ово није само удар на наш портал, већ и на здрав разум и удар на државу и грађане. Ако неко мисли да ћемо писати онако како они желе и како другима одговара, грдно се варају. Ми одустати нећемо.

Пс, све те НВО и комшије које су пријављивали Фејсбуку који је ово једва дочекао да кажемо да истина и правда побеђују!

РЕДАКЦИЈА КРЕМЛИНА

Подели: