27/05/2020

SRAMNA HAJKA KRAGUJEVAČKIH NAPREDNJAKA NA DR STANOJEVIĆA: Izmišljotine, laži, optužbe samo sevaju

U Kragujevcu uveliko traje izborna kampanja i mali “ratovi”. Najveću pažnju prethodnih dana izazvao je sukob između dojučerašnjih saboraca, gde su padale teške reči ali i optužbe.

Kragujevačkim naprednjacima teško je palo što se direktor zavoda “Male Pčelice” Dr Vladica Stanojević kandidovao za gradonačelnika ovog grada.

Na fejsbuku postoji profil “Mali Bumbar” i tu se objavljuje svašta o Dr Vladici Stanojeviću.

Poslednja objava na ovom profilu je optužba na račun Dr Stanojevića i Dejana Ristića koji je njegov blizak saradnik.

U toj objavi piše kako Dr Stanojević plaća 10 eura Dejanu Ristiću za svaki doveden potpis, da je Dr Stanojević zaposlio Ristićevu kćerku i da se Ristić bavio nelegalnim prevozom putnika do Austrije i Nemačke.

Naša redakcija je kontaktirala Dejana Ristića koji kaže da nije istina da se bavio nelegalnim prevozom, da je njegova kćerka maloletna kao i nije istina da ga Dr Stanojević plaća.

Ristić dodaje da iza ovog profila stoje naprednjaci iz Kragujevca koji se plaše izbornog rezultata jer sve viša građana pruža podršku Dr Stanojeviću.

Pristalice SNS-a u Kragujevcu koji poznaju Dejana Ristića kažu da to nema veze sa istinom i da znaju da Ristić ima maloletnu decu i da je dobar i čestit čovek.

Podsetimo, Dr Vladica Stanojević bio je jedan od istaknutijih funkcionera u SNS u Kragujevcu i da je sukob unutur stranke na kojem je Dr Stanojević kritikovao poslanika Gorana Kovačevića i gradonačelnika Radomira Nikolića dovelo do raskola u ovom gradskom odboru.

Dr Stanojević je sa sobom poveo i dobar deo pristalica gradskog odbora SNS-a u Kragujevcu, i on će biti jedan od kandidata za gradonačelnika ovog grada.

Ranije je došlo do sukoba kada je gradonačelnik Radomir Nikolić naredio da se iskopa grob i utvrdi od čega je umro jedan od korisnika zavoda na čijem je čelu Dr Stanojević.

Iz izvora bliskim Nikoliću i dr Stanojeviću čuli smo da je Nikolić hteo da nanese štetu Dr Stanojeviću i da se utvrdi da je preminuli korisnik zavoda umro od Korone.

Policija je utvrdila da korisnik nije preminuo od Korone, porodica preminulog nije čak ni znala da će se grob otvoriti, već su to čuli na težak i bolan način.

Dr Stanojević je rekao da će pravdu potražiti na sudu i da je ovo sraman pokušaj urušavanja ugleda i kredibiliteta kojeg ima kod građana.

Dr Vladica Stanojević ističe da se ne slaže sa lokalnim fukncionerima u Kragujevcu i da nisu dobro radili svoj posao i da su rezultati mogli biti daleko bolji, te dodaje da on i njegov pokret podržavaju politiku Aleksandra Vučića na državnom nivou.

PODRŽITE NAS I PRATITE NAJNOVIJE VESTI – PREPORUČUJEMO NEKE NAŠE FB STRANICE: